Afbeelding

Fien & Teun actie bij PLUS Sabine Zondag MEGA succes!

Actueel 3.055 keer gelezen

De afgelopen twee weken hebben de klanten van PLUS Sabine Zondag flink gespaard om het stickeralbum van Fien & Teun vol te plakken. Fien & Teun worden steeds populairder, vertelt onderneemster Sabine Zondag. Het zijn twee vrolijke boerenkinderen die spelenderwijs het Hollandse landleven op de boerderij ontdekken. Erg leuk en leerzaam dus. Bovendien zijn ze dagelijks op tv te zien en in februari 2023 ging hun tweede bioscoopfilm in première.

Met het verzamelen van 189 unieke stickers leren kinderen uit Pijnacker-Nootdorp alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van ons voedsel.

“Tot nu toe hebben we al meer dan 1500 boeken gratis weggegeven in de eerste twee weken van de spaaractie, en we hebben nog steeds meer op voorraad. Dus er kan thuis flink geplakt worden om het album vol te krijgen”, vertelt Sabine.

Voor de basisscholen in Pijnacker en Delfgauw hebben ze een leuke winactie! Alle scholen zijn hiervoor benaderd. Zit je in groep 1, 2, 3, 4 of 5? “Dan hebben we goed nieuws! De klas die als eerste het album vol heeft gespaard en het bij onze winkel komt inleveren, wint een klassenuitje naar Avonturenpark Molenwaard, het razend populaire themapark van Fien & Teun”, aldus Sabine.

Houd de socialmediapagina’s van PLUS Sabine Zondag goed in de gaten, want er komen nog veel meer leuke winacties van Fien & Teun aan.

Sabine heeft tot slot nog meer goed nieuws, want de actie loopt nog tot en met 5 november. Dus er is genoeg tijd om het album vol te sparen. Bij elke €10,- ontvang je een setje stickers, en bij wekelijkse actieproducten krijg je een extra setje gratis. Het is een lokale actie speciaal voor ons dorp, dus de stickers zijn alleen verkrijgbaar in onze winkel. Veel plezier en succes met het sparen van de Fien & Teun stickers!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant