Afbeelding
tandheelkunde en angstbegeleiding

Een echte tandartsbeleving bij Tandartspraktijk Ackerswoude

Actueel 3.090 keer gelezen

Pijnacker - Deze maand heeft tandartspraktijk Ackerswoude officieel haar deuren geopend. Een tandartspraktijk waarbij de patiënt en een fijne tandartsbeleving voorop staan. De tandartspraktijk is gevestigd in het nieuwe gezondheidscentrum van woonwijk Ackerswoude, gelegen aan de Klapwijkseweg en dichtbij metrohalte Pijnacker Centrum.

Ellen van der Vlerk is praktijkeigenaar en tevens ook behandelaar. Ze heeft vele jaren naast haar partner Jeffrey Knip (tandarts) gewerkt in tandartspraktijk Keijzershof. In Keijzershof lag haar passie al bij kindertandheelkunde. De overkoepelde praktijk Ackerswoude zal zich hierom ook meer gaan richten op kindertandheelkunde en angstbegeleiding. Uiteraard kunt u ook terecht voor algemene tandheelkunde. De behandelaren van Ackerswoude staan bekend om hun rustige aanpak, ze nemen ruim de tijd voor iedere patiënt en passen hun behandelingen aan op het individu. Leuk feitje: Jeffrey is opgegroeid aan de Klapwijkseweg. Hij is dus een echte Pijnackernaar en keert met zijn praktijk weer terug op vertrouwde bodem.

In Ackerswoude is aan alles gedacht zo hebben de behandelkamers geen nummers, maar waan je als patiënt je op vakantie. De kamers Aruba, Bonaire, Curaçao en Jungle zorgen voor een fijne rustige sfeer. Er is veel gebruik gemaakt van kleur en licht. Ook kunt u tijdens de behandeling Netflix kijken. “Het voelt echt als op vakantie gaan”, zegt Ellen die zelf helemaal dol is op de Antillen. “Het werkt ontspannend en afleidend dat je de behandeling niet meer doorhebt. Alles wat wij doen in je mond krijg je eigenlijk niet meer mee. Dat is vooral erg fijn voor mensen met angst voor de tandarts.”

Ellen en Jeffrey hebben daarnaast net een zogenoemde ‘lachgasopleiding’ afgerond. Dat betekent dat er tijdens de behandeling een ‘ruw randje’ kan worden weggehaald. “Dat is erg prettig voor mensen met bijvoorbeeld kokhalsneigingen”, zegt Ellen.

Het aantal aanmeldingen bij de nieuwe tandartspraktijk gaat hard. “Zeker omdat veel tandartsen momenteel met pensioen gaan en mensen graag willen overstappen”, weet Ellen. “Daarnaast groeit Pijnacker natuurlijk, dus schrijven ook veel wijkbewoners zich in. Iedereen is trouwens welkom hoor: heel Pijnacker-Nootdorp en omstreken.” De praktijk is ontzettend goed bereikbaar. Het station ligt op loopafstand, maar ook voor de deur zijn veel parkeerplaatsen. Ideaal dus!

Het doel van Ellen en Jeffrey is iedereen met een glimlach te helpen en patienten ook weer met een fijn gevoel naar huis te laten gaan. “Iemand zei laatst: ik zie bij jullie nooit een boos gezicht in de behandelkamer, dat is een mooi compliment, toch?” besluit Ellen.

Aanmelden
Wilt u zich graag inschrijven bij Ackerswoude? Dit kan makkelijk via het contactformulier op www.tpackerswoude.nl. Ook is de praktijk bereikbaar op telefoonnummer: 015- 799 7070.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant