Afbeelding

Eerste beelden van schade garage Het Baken

Actueel 6.001 keer gelezen

Pijnacker - Ook vandaag werden er auto’s uit de ondergrondse parkeergarage bij Het Baken gesleept. Gedupeerden staan er aangeslagen bij. 

"We zijn niet allrisk verzekerd, dus dan houdt het op", zegt een wijkbewoonster. Ondertussen gonst het van de geruchten over de oorzaak van de brand. Vooral het onderzoek door de politie wordt bediscussieerd. Zo is er helemaal geen Forensische Opsporing (FO) gezien na de brand. De politie bevestigt dat er inderdaad geen Forensische Opsporing is ingezet na de brand. Wat de gedupeerden betreft een niet te begrijpen beslissing.

Artikel in de krant
Morgen in de Telstar/Eendracht meer over het politieonderzoek, in hoeverre is er eigenlijk onderzoek gedaan? En wat zijn de gevolgen voor de gebruikers en huurders van de sporthal. 

Camerabeelden
Inmiddels zijn er camerabeelden van de Wijkvereniging veiliggesteld. Hierop is te zien dat zaterdagochtend rond 06.00 uur (bij de tralies aan de zijde van het wandelpad) plotseling iets ‘flikkert’. Het is onduidelijk wat er precies in brand staat. Binnen tien minuten staat de boel volledig in de brand.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant