De vijftienjarige Nanice uit Nootdorp.
De vijftienjarige Nanice uit Nootdorp.

Nootdorpse Nanice finalist Talent van het Jaar 2022

Actueel 2.132 keer gelezen

Nootdorp - Zangtalent Nanice Michiels (15) uit Nootdorp is door naar de finale van Talent van het Jaar 2022.  Met behulp van social media kun jij Nanice tot winnaar uitroepen! Doe je mee?

De Nootdorpse was eerder al kandidaat bij het Junior Songfestival en The Voice Kids. Na een oproep in de lokale media en Omroep West is er in de voorrondes van Talent van het Jaar 2022 massaal op haar gestemd. Nanice kreeg de meeste stemmen van de vakjury en het publiek. Dit weekend is het tijd voor de finale van het Talent van het Jaar 2022. De eerste prijs is het opnemen van een eigen single, videoclip, 2500 euro prijzengeld en een optreden op het Hoessenbosch Festival 2023.

Hoe help je Nanice?
Aanstaande zaterdag 13 augustus begint de finale ‘Talent van het Jaar 2022’. De zes finalisten zijn ingedeeld in verschillende stemrondes. Nanice zit in de tweede stemronde. Dat betekent dat je van zondag 14 augustus 18.00 uur tot maandag 15 augustus 18.00 uur op haar kunt stemmen. De link om op Nanice te stemmen komt zondag om 18.00 uur online op de Stories van instagrampagina @De_Middaghits. Vul bij het vakje in: ‘ik stem op Nanice’. En een heel belangrijk detail: als je De Middaghits volgt, telt je stem dubbel. Degene met de meeste stemmen van de vakjury en het publiek wint. De uitslag wordt bekendgemaakt op 18 augustus.

Live horen zingen
Wil je Nanice live horen zingen? Luister dan op zondag 14 augustus om 15.15 uur naar het radioprogramma ‘Vroeger werd Later’ bij Omroep West. Zaterdag 10 september staat Nanice in het voorprogramma van cabaretier Steven Brunswijk in CulturA & Zo in Nootdorp. Kaarten bestel je hier

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant