De ondertekening van het contract. Links Jeroen Kroeze van Sport 2000 Nootdorp, in het midden voorzitter Johan Diepens van Avantie en rechts Danny Kraaijeveld van Deventrade.
De ondertekening van het contract. Links Jeroen Kroeze van Sport 2000 Nootdorp, in het midden voorzitter Johan Diepens van Avantie en rechts Danny Kraaijeveld van Deventrade.

Nieuwe kledinglijn voor Avanti via Sport 2000

Actueel 1.829 keer gelezen

Zaterdagmiddag is bij korfbalvereniging Avanti een vijfjarig contract gesloten tussen de club zelf, Sport 2000 Nootdorp en de kledingleverancier Deventrade.

Het contract betreft de wedstrijdkleding van de 600 spelende leden van de vereniging. Zij dragen nu nog Muta maar gaan successievelijk over op Stanno, een van de huismerken van Deventrade. Namens deze leverancier uit Deventer tekende Danny Kraaijeveld het contract. Hij is accountmanager clubs bij Deventrade.

Sport 2000 Nootdorp gaat het uitvoerende werk doen en de kleding leveren aan de vele teams van Avanti dat zaterdag ook de kampioenenparade had. Liefst 22 teams van Avanti zijn kampioen geworden. Het uitvoerende werk door Sport 2000 behelst onder meer het aanbrengen van sponsornamen op de kleding. “Wij leveren de munitie en Jeroen mag schieten”, aldus Danny.

Jeroen, dat is Jeroen Kroeze, sinds 2019 de eigenaar van Sport 2000 Nootdorp. Jeroen werkt graag samen met de lokale sportclubs. Ook met HCP en de Hockey Club Ypenburg heeft hij een contract en met de voetbalverenigingen werkt hij prettig samen.

Namens Avanti tekende voorzitter Johan Diepens die met name John Hagen bedankte die namens de sponsorcommissie van Avanti de onderhandelingen heeft gevoerd met Deventrade en Sport 2000 Nootdorp. Terwijl het contract werd getekend, speelde Avanti 1 de laatste veldwedstrijd van het seizoen. Zoals altijd was het weer heerlijk levendig en leuk aangekleed op en rond de velden van Avanti!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant