Logo telstar-online.nl

Sint krijg extra hulp in Nootdorp

  •   keer gelezen   Actueel

Nootdorp - Dankzij toneelgroep KinTo en Het Voetlicht heeft Sinterklaas in Nootdorp extra hulppieten gekregen. Dit weekend, zaterdag en zondag, en volgend weekend zaterdag en zondag om 14.00 uur speelt de jeugdgroep het Sinterklaasstuk ‘Sinterklaas en de Niet-Zwarte Piet’. Sinterklaas heeft een probleem; er zijn niet genoeg Pieten meegekomen uit Spanje. Twee Niet-Pieten bieden hun hulp aan omdat ze altijd helemaal gek van het Sinterklaasfeest waren.

Ze moeten dan natuurlijk wel eerst laten zien wat ze kunnen. Ze moeten kunstjes doen, dingen over Sinterklaas weten, cadeautjes in schoorstenen doen en natuurlijk heel veel liedjes zingen, samen met de kinderen in de zaal van CulturA. Dit weekend was het één groot feest, compleet met Pietendisco, voor de kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Sint en zijn Pieten konden door corona geen handjes geven, maar zwaaien en meezingen mocht natuurlijk wel, en hoe! En natuurlijk mochten de kinderen allemaal ’s avonds hun schoen zetten. Spannend! Zaterdag en zondag nog te zien in CulturA. Aanvang 14.00 uur.

Vanwege strenge Amerikaanse wetgeving, kunnen wij dit nieuwsberichtje helaas niet delen op Facebook. Ook roetveegpieten worden niet geaccepteerd door het socialmediaplatform. Deze worden geautomatiseerd herkend als een ouderwetse Zwarte Piet. Vanwege een dreigende blokkade van onze nieuwssite, hebben wij ook de video van de Sinterklaasintocht in Pijnacker van Facebook moeten verwijderen. Wij betreuren dit en hebben bezwaar aangetekend bij Facebook.

Meer berichten