Logo telstar-online.nl
<p>Marion Oudshoorn in haar eigen winkel Lucky Mo. Sinds kort heeft ze tijdelijk twee winkels verderop ook een outlet.</p>

Marion Oudshoorn in haar eigen winkel Lucky Mo. Sinds kort heeft ze tijdelijk twee winkels verderop ook een outlet.

Marion Oudshoorn heeft tijdelijk een outlet in de leegstaande winkel

  •   keer gelezen   Actueel

De Nootdorpse Marion Oudshoorn heeft naast haar eigen winkel Lucky Mo nu tijdelijk een outletwinkel in Winkelcentrum Parade.

Lucky Mo was drie jaar geleden de nieuwe naam van Studio Mo. Marion kwam met een nieuwe naam omdat ze de formule van haar vrouwenmodezaak had aangepast. Betaalbaarder en uitgebreider qua merken. Lucky Mo heeft diverse uitstekende merken voor vrouwen van meerdere generaties. Moeder én dochter kunnen prima slagen bij Lucky Mo. “Voor honderd euro heb je al een heel leuk setje”, zegt Marion die 57 is en al 42 jaar in het vak zit.

Haar kracht is dat ze gevoel heeft voor wat mode gaat worden en voor wat aanspreekt bij de meisjes en de dames. Enkele van haar merken zijn: Red Button, Rino en Pelle, Raizzed en Morgan. Ook de jeans van Coj doen het heel goed. Mo heeft van alles: van casual kleding tot zakelijke pakken. Ook de winterjassen lopen heel goed.

Outlet
Corona was natuurlijk ook voor Marion een lastige tijd die ze goed doorkwam door heel veel digitaal te doen. Ze is blij dat het allemaal weer aantrekt in de mode. Ze stelt vast dat veel vrouwen bij het aantrekken van hun kleding merken dat ze een maatje ‘toegenomen’ zijn. Ook dat is goed voor de toeloop en de omzetcijfers.

Blijft het punt dat over het geheel van de sector er veel niet verkocht is in de coronatijd. Marion heeft nu flink wat partijen mooie vrouwenkleding opgekocht en die verkoopt ze tot minimaal eind november in de leegstaande winkel waar voorheen D-Reizen zat. Dat is twee deuren bij haar winkel aan de Lange Baan 17 vandaan. De prijzen in de outlet zijn heel scherp. Alles kost daar maximaal 20 euro!

Net als Lucky Mo is deze outletwinkel zeven dagen per week geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Alleen op zaterdag en woensdag van 10.00 tot 17.00 uur. Lucky Mo is alle dagen geopend van 9.30 tot 17.30 uur, maar op maandag van 13.00 tot 17.30 uur.

Kijk voor meer informatie op de site of schiet even langs bij Lucky Mo en bij Mo Outlet!

Meer berichten