Logo telstar-online.nl

Allerhande leuke voorstellingen in het dorp!

  •   keer gelezen   Actueel

Voetlicht - Laat mij maar begaan: Marga Copaan (Carola van der Helm) is getrouwd met Michel (Pascal Beuman) en samen hebben ze een baby. Op het moment dat Marga trouwde met Michel stond tante Geraldina (Thea van der Helm) niet achter dit huwelijk. Volgens tante was Michel geen goede partij voor Marga.

Echter Marga, een vrouw met een overvloed aan fantasie, heeft via brieven contact met een oude schoolvriendin die alles doorvertelt aan tante Geraldina. Marga heeft in de loop der jaren haar situatie met Michel veel beter voorgedaan dan dat het in werkelijkheid is. Zo hemelt ze Michel enorm op en hebben ze het financieel geweldig dankzij zijn goede baan. Ze hebben mooie spullen kunnen aanschaffen en ook personeel kunnen onderhouden, zoals een dienstmeisje (Susanne Buijtenhek) en een butler.

Dan meldt tante Geraldina dat ze op visite wil komen, vergezelt van haar achternichtje Fientje (Cindy Bouman). De fantasie van Marga slaat op hol en samen met haar vriendin Ada (Marieke Steneveld) trekt ze alles uit de kast om de situatie zoveel mogelijk te laten lijken op wat ze in haar brieven heeft geschreven. Michel voelt weinig voor de capriolen van zijn echtgenote, maar zij weet haar zin door te drijven en hem deelgenoot te maken van de komedie!

Tevens spelen nog mee Peter van der Helm en Rene Speelman. De rollen die zij spelen laten we nog even te raden, anders heeft het verhaal geen verrassingen meer. Laat mij maar begaan is zoals altijd weer een heerlijk avond lachen!

Data, locatie en aanvang
Deze voorstelling wordt gespeeld door toneelvereniging Het Voetlicht en is te zien op 29, 30 Oktober en 5 en 6 november om 20:00 uur in Theater CulturA & Zo, Dorpsstraat 7 te Nootdorp. Er is ook een speciale middagvoorstelling om 14:00 op zondag 7 november. Tickets à € 12,- inclusief een pauze drankje te reserveren via www.hetvoetlicht.com of rechtstreeks bij Theater CulturA & Zo.

KinTo - Sinterklaas en de Niet Zwarte Piet
De pietjes zijn dit jaar allemaal erg druk met de voorbereiding voor de verjaardag van Sinterklaas. Deze keer hebben ze het wel heel erg druk want er zijn meerdere pieten in Spanje gebleven. De Sint komt handjes te kort. Gelukkig komen Piet en Pietje aanhollen, twee schoonmakers die heel graag Piet willen worden. De pieten lachen ze uit, want piet wordt je natuurlijk niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen! Gaat het lukken om een echte piet te worden? Dat zie je in deze vrolijke Sinterklaasvoorstelling vol liedjes om mee te zingen.

Meet en Greet
Zoals gebruikelijk blijft Sinterklaas nog even hangen na de voorstelling en is er gelegenheid om Sinterklaas een handje te geven en met de Pieten te dansen of op de foto te gaan.

Data, locatie en aanvang
Deze familievoorstelling wordt gespeeld door KinTo, de jeugdafdeling van Het Voetlicht en is geschreven door Rutger Lommerse en is te zien op 20, 21, 27 en 28 november om 14:00 uur in Theater CulturA & Zo, Dorpsstraat 7 te Nootdorp. Tickets à € 9,- inclusief een pauze drankje te reserveren via www.hetvoetlicht.com of rechtstreeks bij Theater CulturA & Zo.

Meer berichten