Logo telstar-online.nl
<p>Gerard Meijer is nog lekker fit en gaat na vijftig jaar &lsquo;auto-arbeid&rsquo; van andere mooie dingen genieten.</p>

Gerard Meijer is nog lekker fit en gaat na vijftig jaar ‘auto-arbeid’ van andere mooie dingen genieten.

Gerard Meijer gaat zich zeker niet vervelen

  •   keer gelezen   Actueel

Delfgauw - De 65-jarige Gerard Meijer vindt het na vijftig jaar werken in de autosector mooi geweest. De fitte Pijnackernaar zal zich niet gaan vervelen, als hij op dinsdag 31 augustus de deur van Garage Citonda in Delfgauw voor het laatst achter zich dicht trekt. De collega’s gaan Gerard zeker missen.

Op zijn vijftiende is Gerard automonteur geworden. Eerst bij een bedrijf aan het Noordeinde in Delft. Later 26 jaar bij Kneppers in Zoetermeer, vervolgens nog een paar jaar bij een Kiabedrijf en de laatste vijftien jaar bij Citonda waar Gerard achteraf best een aantal jaren eerder had willen gaan werken. De werksfeer en de samenwerking heeft hij altijd als heel prettig ervaren.
“De autotechniek is door de jaren heen sterk veranderd, maar je groeit er in mee”, aldus de man die ook nog steeds actief lid is van een landelijke vakorganisatie van autotechneuten. Gerard gaat met partner Marjan leuke uitstapjes maken. Ieder najaar gaat hij met een groep mensen vanuit Siem de Jong nieuwe ski’s uitproberen. Verder is hij muzikaal actief. Speelt onder meer toetsen en accordeon. Dat doet hij thuis maar ook met een aantal maten die samen De Notenclub vormen. Geniet ervan Gerard!

Meer berichten