Zwembad De Viergang is weer geopend | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

Zwembad De Viergang is weer geopend

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Na twee weken gedwongen gesloten te zijn geweest, i.v.m. de verscherpte maatregelen van het kabinet, is Zwembad De Viergang weer geopend. Bezoekers voor banen zwemmen, Aqua sportief lessen, Ouder & Kind en leszwemmen zijn weer van harte welkom.

Een bezoek aan het zwembad ziet er helaas nog anders uit, dan dat u altijd gewend bent geweest. Badkleding dient thuis te worden aangetrokken, zodat u ter plaatse in het zwembad enkel de bovenkleding uit hoeft te trekken. Tijdens uw bezoek dient u ten aller tijden 1,5 meter afstand te houden van mensen buiten uw eigen huishouden. Dit geldt zowel in als uit het water.

Bij het verlaten van het zwembad, kunt u helaas nog geen gebruik maken van de douches, wel zijn de kleedkamers te gebruiken. Ook hier is 1,5 meter regel van toepassing.

Om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van de zwemfaciliteiten, heeft Zwembad De Viergang de openstelling ingedeeld in verschillende tijdsblokken. Binnen een tijdsblok mogen maximaal 30 bezoekers naar binnen. Reserveren is niet mogelijk.

Helaas is recreatief zwemmen nog niet mogelijk binnen de huidige maatregelen.

Zwemlessen
De zwemlessen van Zwembad De Viergang zijn ook weer van start gegaan. Maar let op; hier is een nieuw lesrooster. Binnen dit rooster gaan alle zwemlessen door, echter is de begin- en eindtijd van een aantal lessen iets gewijzigd. Hierdoor is er een spreiding van in- en uitloop van de ouders en kunnen alle lessen doorgang vinden. Het nieuwe lesrooster is te vinden op de website.

Bereikbaarheid
Sinds vorige week woensdag kampt Sportfondsen Nederland met een ICT-storing, hierdoor is Zwembad De Viergang niet zo goed bereikbaar via de bekende e-mailadressen. Voor urgente zaken kunt u daarom mailen naar een tijdelijk mailadres; zwembadviergang@gmail.com. Het zwembad is wel weer telefonisch bereikbaar op 015-3695447.

Zwembad De Viergang hoopt dat het aantal activiteiten snel kan worden uitgebreid, binnen de geldende maatregelen. Zodat het misschien binnenkort weer mogelijk is om recreatief te zwemmen.

Voor veranderingen binnen de openstelling of maatregelen in het zwembad, houd www.zwembaddeviergang.nl in de gaten.

Meer berichten