Afbeelding

Winkelend Pijnacker aan het Woord

Zakelijk 2.820 keer gelezen

In de rubriek ‘Winkelend Pijnacker aan het Woord’ hebben we dit keer een gesprek met Maarten (35) en zijn zoontje Louie (1).

Maarten en zijn zoontje Louie komen vaak naar Pijnacker Centrum, zo’n 2 à 3 keer per week, vooral voor de dagelijkse boodschappen. Ze wonen in Koningshof, dus wonen ze precies tussen twee winkelcentra in. De voorkeur gaat echter uit naar Pijnacker Centrum vanwege de ruimere keuze aan supermarkten. Maarten kiest Albert Heijn, omdat hij daar vertrouwd is en alles kan vinden wat hij nodig heeft.

Hoewel Albert Heijn voornamelijk de reden van het bezoek aan Pijnacker Centrum is, gaan ze ook vaak naar andere winkels, zoals de slager voor speciale gelegenheden of de HEMA voor spullen voor kleine Louie. Op zomerse dagen genieten ze ook graag van een ijsje bij de ijssalon.

Vandaag hebben Maarten en Louie geen specifiek doel tijdens hun bezoek aan het centrum, behalve het vermaken van de kleine Louie en het doen van boodschappen voor vanavond.

Tot slot vragen we Maarten om Pijnacker Centrum in een paar woorden te omschrijven. Maarten beschrijft Pijnacker Centrum als ‘praktisch’. Het heeft alles wat ze nodig hebben voor hun dagelijkse leven. 


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant