Afbeelding

Een compleet vernieuwde keuken met De Keukenvernieuwers!

Zakelijk 1.207 keer gelezen

Een deurtje dat er lelijk uitziet of een la die eigenlijk niet meer goed sluit... Tijd om De keukenvernieuwers in te schakelen! Met De Keukenvernieuwers wordt uw keuken weer als nieuw.

De keukenvernieuwers heeft al meer dan vijfendertigg jaar ervaring in het vak en is de nummer één in het renoveren van keukens en het vervangen van inbouwapparatuur. “Het leveren van maatwerk en de klant volledig ontzorgen, dat zie ik als mijn belangrijkste taak als Keukenvernieuwer”, zegt Ton Schoonenbeek de Keukenrenovatie specialist uit deze regio. 

Materialen, kleuren en veel keus
Een keuken koop je vaak voor het leven, maar gemiddeld na twaalf jaar is er toch wat groot onderhoud nodig. “De basis is nog wel goed, maar er mag best eens iets aan opgeknapt worden, dat is waar De Keukenvernieuwers voor staan.” Zo’n keukenrenovatie kan inhouden dat fronten, deurtjes, laden en zelfs aanrechtbladen worden vervangen of dat De Keukenvernieuwers nieuwe keukenapparatuur leveren en plaatsen. Ook in materialen en kleuren is er veel keus.

De Keukenvernieuwers kunnen ook details zoals kranen, spoelbakken, afzuigkappen en handgrepen moeiteloos vervangen. “Wij willen onze klanten helemaal ontzorgen”, benadrukt Ton. “U hebt er als klant geen omkijken naar. We hebben alles in eigen hand. U krijgt één contactpersoon die alles van A tot Z voor u regelt.”

Het traject
Het pad naar een compleet vernieuwde keuken begint op www.dekeukenvernieuwers.nl. Hier kan men eenvoudig en snel een afspraak maken via het contactformulier. Er kunnen ook foto’s van de huidige staat van de keuken worden meegestuurd. Vervolgens wordt er een afspraak bij de klant thuis gemaakt en nemen de Keukenvernieuwers stalen en monsters mee. 

“De Keukenvernieuwers levert maatwerk”

Alles wordt opgemeten en de wensen worden besproken en in kaart gebracht. Op basis hiervan wordt er een offerte gemaakt. Indien de klant akkoord gaat, wordt alles besteld en vervolgens bij de klant gemonteerd. “De metamorfose die wij vaak teweegbrengen na een of twee dagen werk is enorm. Je ziet het aan de blij verraste lach van de klanten als we klaar zijn. Ze geloven vaak hun ogen niet als ze het resultaat zien”, aldus Ton.

Kijk snel op: dekeukenvernieuwers.nl en maak vandaag nog een afspraak!


Uit de krant