Afbeelding

Groot onderhoud aan asfalt N470

Verkeer 8.226 keer gelezen

Regio - Boskalis voert werkzaamheden uit op de N470 tussen de A4 en Zoetermeer tijdens twee weekenden. De werkzaamheden vinden plaats van vrijdagavond 23 juni tot maandagochtend 26 juni en van vrijdagavond 30 juni tot maandagochtend 3 juli. Op deze locaties zal het asfalt worden gerepareerd.

Tijdens het weekend van vrijdagavond 23 juni tot maandagochtend 26 juni wordt er op drie locaties gewerkt tussen de A4 en de Laan van Ruyven. Boskalis zal de rijbanen vanaf de A4 in de richting van de A13 herstellen, met name de rechterrijstroken vanaf de A4 tot het Kruithuisplein. Daarnaast zal Boskalis ook werken aan de linkerrijstroken vanaf het Tolhekplein tot het Kruithuisplein in de richting van de A13. In het weekend van vrijdagavond 30 juni tot maandagochtend 3 juli zullen de werkzaamheden plaatsvinden op de andere rijbanen.

Tijdens de werkzaamheden zullen omleidingen worden ingesteld, die worden aangegeven met gele borden. Hieronder volgt een overzicht van alle werkzaamheden en bijbehorende omleidingen. Er is een aparte sectie gewijd aan de werkzaamheden in Delft en de werkzaamheden in Pijnacker-Nootdorp:

Wanneer: Vrijdagavond 23 juni vanaf 20:00 uur tot maandagochtend 26 juni om 05:00 uur. Waar: De N470 tussen de A4 en het Kruithuisplein in de richting van de A13. Op twee locaties op dit traject zal de weg worden afgesloten. De eerste afsluiting is tussen de A4 en de kruising met de Buitenhofdreef in Delft. De tweede afsluiting bevindt zich tussen de Voorhofdreef in Delft en het Kruithuisplein. Omleidingen: Verkeer vanaf de A4 richting Delft kan omrijden via de A13. Verkeer vanuit Delft naar de A13 kan omrijden via de Voorhofdreef, de Papsouwselaan, de Westlandseweg, de Sint Sebastiaanbrug en de Mekelweg naar de Schoemakerstraat. Vanaf de Schoemakerstraat kunnen automobilisten de oprit nemen naar het Kruithuisplein en doorrijden naar de A13.

Wanneer: Vrijdagavond 23 juni vanaf 20:00 uur tot maandagochtend 26 juni om 05:00 uur. Waar: De N470 tussen het Tolhekplein in Pijnacker en het Kruithuisplein in de richting van de A13. Ook de Tuinderweg in Pijnacker is afgesloten tussen de rotonde met de Van Buijsenlaan en de N470 in de richting van de N470. Omleidingen: Verkeer vanaf Zoetermeer richting de A13 kan omrijden via de N471 naar de oprit van de A13 bij het vliegveld. Verkeer vanuit Pijnacker richting de A13 kan omrijden via de Europalaan en de Delftsestraatweg naar de Nassaulaan en de Schoemakerstraat in Delft. Vanaf de Schoemakerstraat kunnen automobilisten de oprit nemen naar het Kruithuisplein en doorrijden naar de A13. Verkeer vanuit Pijnacker in de richting van Zoetermeer kan omrijden via de Europalaan, de Delftsestraatweg en de Komkommerweg naar de N470 en doorrijden naar Zoetermeer. Verkeer vanuit Delfgauw naar de A13 kan omrijden via de Zuidpoldersingel en de Delfgauwsestraat naar de Nassaulaan en de Schoemakerstraat in Delft. Vanaf de Schoemakerstraat kunnen automobilisten de oprit nemen naar het Kruithuisplein en doorrijden naar de A13.

Wanneer: Weekend van vrijdag 30 juni vanaf 20:00 uur tot maandagochtend 3 juli om 05:00 uur. Waar: De N470 tussen het Kruithuisplein en de kruising met de Buitenhofdreef in Delft in de richting van de A4. Ook de Prinses Beatrixlaan in Delft is afgesloten tussen de Westlandseweg en de N470. Omleidingen: Verkeer vanaf de A4 richting Delft kan omrijden via de Buitenhofdreef. Verkeer vanuit Tanthof Oost naar de A4 kan omrijden via de Prinses Beatrixlaan en de Buitenhofdreef naar de N470 en doorrijden naar de A4. Verkeer vanaf de A13 of vanuit Pijnacker richting de A4 kan omrijden via de Schoemakerstraat, de Sint Berhardbrug, de Westlandseweg en de Buitenhofdreef naar de N470. Verkeer naar Tanthof Oost kan dezelfde route volgen, maar moet bij de rotonde met de Papsouwselaan afbuigen naar de Voorhofdreef.

Wanneer: Weekend van vrijdag 30 juni vanaf 20:00 uur tot maandagochtend 3 juli om 05:00 uur. Waar: De N470 tussen het Kruithuisplein en het Tolhekplein in Pijnacker en in de richting van Zoetermeer. Ook de Tuinderweg in Pijnacker is afgesloten tussen de rotonde met de Van Buijsenlaan en de N470 in de richting van de N470. Omleidingen: Verkeer vanaf de A13 en Delfgauw richting Pijnacker en Zoetermeer kan omrijden via de Zuidpoldersingel, de Delftsestraatweg, de West- en Oostlaan en de Klapwijkseweg terug naar de N470. Vanuit Pijnacker leidt de omleiding via de Europalaan, de West- en Oostlaan en de Klapwijkseweg naar de N470.

Tijdens de werkzaamheden kan er geluidsoverlast zijn voor omwonenden. Er wordt echter alles aan gedaan om hinder te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken.

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van alle afsluitingen, kunnen geïnteresseerden de BouwApp downloaden op hun telefoon. Daarnaast is er meer informatie beschikbaar over het project, de werkzaamheden en omleidingen op de website www.n470geeftenergie.nl. Op deze website is ook een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen en antwoorden te vinden. Bij vragen kunnen mensen contact opnemen met de omgevingsmanager van Boskalis via de BouwApp of via het e-mailadres OmgevingN470@boskalis.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant