Het trotse Heren B1 met de vaantjes en bloemen (foto Mieke van Veen)
Het trotse Heren B1 met de vaantjes en bloemen (foto Mieke van Veen)

Handbaljongens van Oliveo zaalkampioen

Sport 1.252 keer gelezen

Heren B1 heeft zaterdag de laatste zaalwedstrijd gespeeld onder leiding van de trainers/coaches Max IJszenga en Justin van Wingerde. De wedstrijd tegen DES ging gelijk op en het bleef tot het eind spannend. 

In de laatste seconden scoorde Kris van Winden de gelijkmaker, 25-25. HB1 werd na de wedstrijd gehuldigd als ongeslagen zaalkampioen. Twee wedstrijden zijn gelijk geëindigd. In de wedstrijd tegen HVV/Saturnus Leiden spande het er nog om, maar Oliveo won deze uitendelijk met 20-22. Met Pasen neemt HB1 met drie andere teams deel aan een toernooi in Denemarken.

Heren 1 won zaterdag van ‘buurman’ Hercules. De basis werd gelegd door een uitstekende offensieve dekking, waarmee de thuisploeg het erg lastig had. Gesteund door een prima keepende Koen Franke was het 10-14 met rust. Ook daarna was Oliveo de beste op het veld. Hoewel het in de slotfase rommelig werd, nam Oliveo met 23-29 de punten mee. Andy Botermans was met tien doelpunten het meest doeltreffend.

Dames 1 speelde zondag uit in Rotterdam tegen Atomium. Het won met 24-27. Zaterdag 6 april speelt DS1 thuis tegen de nummer twee, Westlandia en HS1 ontmoet Tremeg, nummer vier. Na Pasen start voor de breedtesportteams het veldseizoen.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant