Bonnie (links) en Sasja genieten even van het zomerweer op een bankje voor de deur.
Bonnie (links) en Sasja genieten even van het zomerweer op een bankje voor de deur.

Hair App Nootdorp van de Zilveren Zweep naar de Lange Baan

Algemeen 3.106 keer gelezen

Sinds maandag is Hair App Nootdorp niet meer gevestigd aan de Zilveren Zweep 1 maar aan de Lange Baan 1 in de Parade. Het lijkt heel wat maar de salon verhuisde slechts 'één deur verder' naar het pand waar voorheen Tafelgeheimen te vinden was.

Hair App zit in oktober vijf jaar in Nootdorp en heeft naam gemaakt als salon voor alle doelgroepen: mannen, vrouwen niet in de laatste plaats ook kinderen. Hair App is vooral ook sterk in kleuren. Dat gebeurt goed en voor een scherpe prijs.

De bedoeling van de verhuizing is om wat ruimer gehuisvest te zijn. Het aantal werkplekken is van acht naar twaalf gegaan en het team van vijf personen zal gaandeweg worden uitgebreid. Bedrijfsleidster Bonnie en haar rechterhand Sasja vertellen dat ze op zoek zijn naar een gemotiveerde en leergierige stagiaire. Voel je je aangesproken, loop dan de nieuwe salon eens binnen.

De verhuizing valt mooi gelijk met de totale facelift die Hair App alle zaken aan het geven is. Er zijn op dit moment rond de tien salons maar dat gaat verdubbelen de komende jaren. Dat zijn althans de plannen van de eigenaren.

Bonnie en Sasja concentreren zich op de vestiging in Nootdorp. Ze denken dat de klanten het wel prettig vinden dat ze niet meer het trapje op en af moeten. Dat is een voordeel van de nieuwe salon. Een klein nadeel is dat de huidige locatie wat meer in het oog sprong, zo bij de entree van het winkelcentrum aan de tramkant.

Naar verluidt komt er in het oude pand van Hair App horeca. Er is hard gewerkt aan de inrichting van het nieuwe pand en vanaf afgelopen maandag 10.00 uur is Hair App Nootdorp te vinden op de nieuwe stek. Een nieuwe werkweek in een nieuwe ruimte. De salon is maandag van 10.00 tot 18.00 uur geopend, op de andere dagen van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Hair App Nootdorp
Lange Baan 1
2632 GC Nootdorp
nootdorp@hairapp.nl

foto Hair App

Bonnie (links) en Sasja genieten even van het zomerweer op een bankje voor de deur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant