Edwin Lantrok werkt al 22 jaar met veel plezier bij Blokker en ook in Nootdorp heeft hij het dik naar zijn zin.
Edwin Lantrok werkt al 22 jaar met veel plezier bij Blokker en ook in Nootdorp heeft hij het dik naar zijn zin.

Blokker Nootdorp: goede kwaliteit voor een goede prijs

Algemeen 186 keer gelezen

ADVERTENTIE - Blokker is zich de laatste jaren meer op het middensegment van de huishoudelijke markt gaan richten. Goede bekende merken van een goede kwaliteit voor een goede reële prijs. Dat is kort gezegd de formule waar Blokker mee scoort, ook in Nootdorp.

Vanaf het begin van het Nootdorpse winkelcentrum is Blokker aan de Korte Baan van de partij met een grote winkel met een breed arsenaal artikelen. De laatste 2,5 jaar is Zoetermeerder Edwin Lantrok de filiaalleider. Edwin werkt al 22 jaar met heel veel plezier bij Blokker. Hij heeft in stedelijke winkels gewerkt maar ook in dorpsvestigingen. Voordat hij naar Nootdorp kwam, was hij acht jaar de winkelleider in Voorschoten. "Daar hebben ze het net als hier over 'onze' Blokker. Dat vind ik ook het mooie van een winkel in een dorp. De mensen kennen elkaar en staan rustig in de winkel een minuut of tien even bij te praten. Ik mag dat wel", aldus de man die nog nooit in zijn woonplaats Zoetermeer bij Blokker heeft gewerkt.

Het mooie van het winkelwerk vindt hij de interactie met de klanten en de service die je verleent aan de mensen: door je kennis over het product te delen, door even mee te lopen naar de auto als iemand moeite heeft met het tillen van een stofzuiger of door een product netjes als cadeau in te pakken. Kwaliteit, service en een reële prijs. Daar draait het dus om. Blokker gaat met zijn tijd mee door het totale arsenaal aan artikelen ook via de webshop aan te bieden. In de winkel staat de Blokkercomputer waar mensen die bijvoorbeeld thuis geen computer hebben kunnen uitzoeken en bestellen wat ze willen hebben. De volgende dag wordt het dan netjes thuisbezorgd. De interactie tussen winkelverkoop en internetverkoop is prima geregeld, zegt Edwin die leiding geeft aan een team van zeven gemotiveerde medewerk(st)ers.

Een productlijn die het heel goed doen bij Blokker Nootdorp betreft alles wat voorhanden is aan apparatuur en spullen voor de keuken. Van Senseo tot Airfryer. Verder zijn er heel veel woon- en tuinaccessoires: van servies tot schoonmaakmiddel en loungeset. Omdat de Blokker in Ypenburg er niet meer is, richt Blokker Nootdorp zich ook op Ypenburg. Ook daar vandaan weten de klanten de gezellige ruime winkel aan de Korte Baan moeiteloos te vinden. Nog niet geweest? Fiets erheen en loop eens naar binnen! Je krijgt daar geen spijt van! Zeker niet om bij Blokker nu de Op = OP Dagen bezig zijn. Tot 5 april is zijn veel artikelen scherp afgeprijsd!

Blokker Nootdorp
Korte Baan 25, 2632 GL Nootdorp
015-3612098

Uit de krant