Afbeelding
Foto's Open Dag Laatste Eer

Alles kan. Echt alles kan.

Algemeen 1.162 keer gelezen

Na een verbouwing van ruim drie maanden is het uitvaartcentrum van De Laatste Eer aan de Juniusstraat weer helemaal bij de tijd. Het pand heeft een moderne, warme en aangename uitstraling. Afgelopen zaterdag opende burgemeester van Bijsterveldt het pand officieel door een ornament  te onthullen.

Zij benadrukte in haar speech dat het goed is voor Delft en de inwoners van Delft dat ook uitvaartvoorzieningen met de tijd meegaan. "De wensen van mensen veranderen, ook als het gaat om afscheid nemen van een geliefde, dan is het belangrijk dat daarvoor een mooie voorziening als deze van De Laatste Eer beschikbaar is."

Onder het gedurfde motto 'gaat u mee het hoekje om?', stond de dag in het teken van kijken achter de schermen van het uitvaartcentrum. Tegen de 400 bezoekers bekeken het vernieuwde uitvaartcentrum. De familiekamers, de 24-uurskamer,  waar families dag en nacht afscheid kunnen nemen, maar ook de verzorgingsruimte en de garage met rouwauto's. De bezoekers werden uitgebreid bijgepraat over de eindeloze mogelijkheden die er  tegenwoordig zijn bij uitvaarten. "Alles kan. Echt alles kan", aldus Paul de Bree, voorzitter van De Laatste Eer. "Hoewel er nog vaak om een traditionele uitvaart wordt gevraagd, willen wij mensen graag helpen om uitvaarten meer persoonlijk in te vullen, wij helpen ook graag om tijdig de bijzondere wensen vast te leggen, dat geeft mensen de zekerheid van een uitvaart zoals zij die willen." 

De Tesla rouwauto
Buiten, op het plein voor het uitvaartcentrum, werd voor de bezoekers al bij aankomst duidelijk dat uitvaarten tegenwoordig sterk kunnen verschillen. De Laatste Eer toonde daar de eerste elektrische Tesla rouwauto die vanaf nu ingezet kan worden. Naast de hypermoderne Tesla stond een roze rouwauto, een stukje verderop was een traditionele koets te bewonderen. 
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant