Afbeelding

Intratuin Pijnacker staat helemaal in het teken van dieren

Algemeen 2.528 keer gelezen

Een leeuw of een tijger aaien? Op safari is dat niet verstandig en in de dierentuin is het onmogelijk. Maar bij Intratuin in Pijnacker is het deze zomer geen probleem. En kinderen vinden het prachtig. Ze speuren rond en willen dolgraag met de dieren op de foto worden gezet!

Intratuin houdt deze zomer de Dierentuinweken. Tot en met 21 augustus staan op negen plekken in het tuincentrum levensgrote statische en bewegende dieren. De kinderen wanen zich in een echte jungle! Naast de speurtocht kan er ook gratis geknutseld worden in de ‘kidsclub’ én er is zelfs een springkussen.

Activiteiten 
Op 13 en 14 augustus brengt Arachno Corner samen met zijn bijzondere én griezelige insecten een bezoek aan Intratuin Pijnacker. Dit wil je zeker niet missen! Ook is er een speciaal hoekje ingericht waar jij jouw te gekke huisdier kan showen aan de klanten. Dus heb jij een grappig, lief, mooi, bijzonder huisdier en kun je er alles over vertellen, reserveer dan snel een plekje en laat iedereen kennis maken met jouw huisdier. Inschrijven is gratis en kan via www.intratuin.nl/workshops Klik op Intratuin Pijnacker en reserveer jouw gewenste dag en tijdstip bij de Huisdierenshow!

Nog een keer naar de dierentuinweken, maar nu in een andere plaats
Je vindt de Dierentuinweken in de volgende vestigingen; Zoetermeer, Zevenhuizen, Rhoon en Pijnacker. In elke vestiging staan andere dieren in de winkel en dus ook andere speurtochten. Des te leuker om ook eens ergens anders rond te kijken. Naast diverse speurtochten en vele leuke activiteiten, is er ook een stempelactie. Haal in elke deelnemende winkel een stempel bij de servicebalie en lever de volle stempelkaart in bij één van de bovengenoemde vier vestigingen. Je maakt kans op mooie prijzen zoals entreekaarten voor bijvoorbeeld; Avonturenpark Hellendoorn, Sea Life, Dino Experience, Pathé, Avifauna én vele andere.

Ben je op zoek avontuur tijdens de zomervakantie, ga dan zeker langs bij Intratuin Pijnacker.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant