Afbeelding

Vier Oud en Nieuw met PLUS Sabine Zondag!

Algemeen 565 keer gelezen

Pijnacker - 2019 gaan we knallend afsluiten! Ook dit jaar staat bakkerij Vrolijk weer in onze winkel met vers gebakken oliebollen, appelflappen, appelbeignets en berlinerbollen. Iedere dag vers en van top kwaliteit!

Bovendien hebben we nog een paar knallers van acties om het jaar goed af te sluiten! Zoals een goed gevulde PLUS Partypan, 90 hapjes voor slechts €25,- of een luxe hapjes of zalm schotel van VIS. Nootdorp. (Beiden graag minimaal 24 uur van te voren bestellen.)

Proosten in het nieuwe jaar doen we uiteraard met een lekkere bubbel. De beste champagnes, prosecco’s en cava’s zijn daarom bij ons in de aanbieding. Éen betalen en twee halen! Uiteraard zorgen wij de komende dagen voor een lekkere volle winkel met voldoende hapjes, toastjes, alcoholische versnaperingen, frisdranken, vers gebakken stokbrood en gourmetschalen. U kunt op ons rekenen!

31 december zijn wij tot 18:00 geopend en op 1 januari nemen wij een dagje rust. 2 januari staan wij weer voor u klaar met een heerlijke vers gevulde winkel.

Wij willen u bedanken voor uw trouwe komst in 2019! Het was voor ons een prachtig jaar met mooie nieuwe ontwikkelingen en gewonnen prijzen. Wij zijn erg trots op onze winkel en ons team en kijken met plezier uit naar 2020!

Fijne jaarwisseling!

Sabine Zondag en medewerk(st)ers

Uit de krant