Afbeelding

Residentie vestigt zich op Heron

Actueel 1.513 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Woensdag tekende directeur Claudio Houtman van Residentie Security Services de reserveringsovereenkomst voor de vestiging van zijn bedrijf op bedrijvenpark Heron in Nootdorp.

Een feestelijk moment, ook voor de nieuwe wethouder Bob van der Deijl. "Ik ben reuze blij dat ik deze overeenkomst mag tekenen als een van mijn eerste officiële taken binnen deze gemeente. Het doet me plezier dat u met uw bedrijf in Nootdorp blijft en voor Heron hebt gekozen."

Residentie Security Services is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in inbraak- en brandbeveiliging voor bedrijven en particulieren, service en onderhoud. Het bedrijf is sinds een jaar gevestigd aan de Hoefsmid (daarvoor Kruisweg)m, maar is uit zijn jas gegroeid. En dat op verschillende terreinen. Naast het security bedrijf is ook opslag- en magazijnruimte nodig voor de restaurants 'Proeflokaal het Sijgje' en de bouwonderneming.

Bekende Nootdorper Claudio Houtman sprak met trots over zijn bedrijf en het professionele team waar hij mee samenwerkt. Een team dat het vertrouwen geniet van vele klanten en 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor hen klaar staat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant