In het pand wordt momenteel keihard gewerkt.
In het pand wordt momenteel keihard gewerkt.

Pijnacker krijgt Mister Kebab

Actueel 216 keer gelezen

Pijnacker - In het pand van voormalig Grillroom ParsXpress wordt momenteel hard gewerkt. Als alles meezit, opent volgende week vrijdag een fonkelnieuw restaurant: Mister Kebab!

Onze redactie heeft vanmiddag een exclusief kijkje gekregen in het pandje aan de Oostlaan en kennisgemaakt met de uiterst gastvrije nieuwe eigenaren. De twee broers hebben meerdere succesvolle restaurants in Nederland, onder meer in Alphen aan den Rijn. Daar staat Mister Kebab al jaren bekend als 'De lekkerste van Alphen'. Het menu is zeer veelzijdig, zo blijkt op de site van de keten. Naar verluidt gaat het restaurant ook bezorgen.

Open uitstraling
"De muur naar de achterzijde van het pand wordt helemaal doorgebroken en krijgt een open uitstraling. Aan de voorkant komt, zoals wij dat noemen, de bar en entree. Wij gaan voor honderd procent kwaliteit en willen dat mensen zich hier helemaal thuis voelen. Het moet gewoon allemaal goed zijn", vertelt de eigenaar. Hij is voornamelijk de grote stad gewend en vindt een dorp als Pijnacker dan ook reuze interessant. Hij wil als het even kan binnenkort met het hele dorp kennismaken. "Voorlopig gaan we nog even keihard aan de slag, want volgende week vrijdag wil ik echt open."

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant