Foto: Spa Media
Foto: Spa Media

Zwaargewonde na bizarre crash op A13

Actueel 7.486 keer gelezen

Delfgauw - In de nacht van maandag op dinsdag is een man zwaargewond geraakt na een bizarre crash op de A13 ter hoogte van Delft en Delfgauw.

Op de A13 in de richting van Den Haag, verloor de bestuurder rond 00.10 uur om onbekende redenen de controle over het stuur en botste met volle snelheid tegen de vangrail. De auto schoot vervolgens door tegen de geluidswal en werd teruggeworpen op de snelweg. Na enkele tientallen meters kwam de auto tot stilstand.

De politie, brandweer en ambulancedienst werden onmiddellijk gealarmeerd en kwamen met spoed ter plaatse. De snelweg richting Den Haag werd volledig afgesloten. De man raakte zwaargewond en werd behandeld door het ambulancepersoneel voordat hij met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd.

“Als gevolg van de crash ontstond er grote schade op alle rijstroken. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggehaald, waarna de snelweg nog geruime tijd afgesloten bleef voor opruim- en reparatiewerkzaamheden. Het wegdek werd gereinigd met een ZOAB-reiniger. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend”, meldt persfotograaf Olav Spa.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant