Afbeelding

Bridge-winterreis naar de Achensee

Actueel 2.185 keer gelezen

Pijnacker - Pijnackerse bridgers organiseren een bridge-winterreis naar Achenkirch in Tirol. Het vertrek is zaterdag 11 maart 2023 om 6:00 uur uit Pijnacker en de terugkomst staat gepland op zaterdagavond 18 maart. 

De wandelende en skiënde bridgers – of net andersom – vertoeven in het driesterrenverblijf Landgasthof Fischerwirt in Achenkirch. De prijs is 656 euro per persoon. Inbegrepen bij de reissom: vervoer per luxe touringcar Pijnacker-Oostenrijk vice versa; bezoek per bus aan vier verschillende gebieden/steden, onder meer Innsbruck. Ook inbegrepen: een ontbijtbuffet en een dagelijks driegangendiner met saladebuffet. En niet te vergeten vijf gezellige bridge-avonden. Iedereen kan zijn eigen dag naar believen indelen: met de bus mee naar een ander gebied of stad, wandelen of langlaufen in de omgeving of skiën op de Christlum. Ook niet-bridgers zijn welkom.

Mail voor informatie naar Lous en Niek van der Putten: lousenniek@gmail.com. Je kunt ook deze reis alvast boeken op: www.travel-specials.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant