Janine van Team Hagelslag!
Janine van Team Hagelslag!

Feestje op boterhammen: help je mee?

Actueel 2.175 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Het aantal mensen dat een beroep doet op de Voedselbank is ook in onze gemeente gestegen. Het feit dat er in ons land nog steeds kinderen naar school gaan zonder een ontbijt te hebben gehad, dat raakt me, zegt Janine Kruese.

“De afgelopen jaren heb ik samen met mijn fantastische ‘Team Hagelslag’ broodbeleg ingezameld voor kinderen uit gezinnen die in onze gemeente gebruik maken van de voedselbank. Om ze met Kerst een feestje op hun boterham te kunnen geven. Zodat ze die boterham voor één keer heel dik kunnen beleggen met hagelslag, chocopasta, pindakaas of jam. Iets wat voor deze kinderen niet vanzelfsprekend is.”

Waar kun je je donatie afgeven?
- Nootdorp, IJsbloem 17
- Nootdorp, Legakker 54
- Nootdorp, Mr. Steenwegpad 14
- Nootdorp, Lisdodde 26
- Delfgauw, W. Sonneveldhof 14
- Pijnacker, Wulpenlande 32
- Pijnacker, Ringmuslande 6
- Pijnacker, Terp 5
- Pijnacker, Nootdorpseweg 5
- Den Haag, Wingerd 59

Help je mee
“Juist in deze tijd, waarin veel mensen het lastig hebben door allerlei maatschappelijke narigheid en waarin armoede toeneemt, is dit belangrijker dan ooit. Dus ook deze decembermaand zamelen we met heel veel enthousiasme en energie weer in! Helpen jullie ons mee?”, aldus Janine. Je mag ook een donatie doen via een Tikkie, app naar: 06-46 98 16 74 of via deze link.

Afgelopen woensdag was Janine te horen in het radioprogramma Dossier Mastenbroek op Den Haag FM. Ze vertelde uitgebreid over haar actie.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant