Afbeelding

Koop lokaal met de ‘Parade Celebration Box’

Actueel 1.533 keer gelezen

Nootdorp - Vier de decembermaand samen met de lokale ondernemers van Parade Nootdorp. Wees er snel bij, want deze unieke box is maar tot en met 14 december te bestellen. Stel jouw unieke cadeaubox nu samen voor de feestmaanden.

Het mag geen verrassing zijn dat het voor de lokale ondernemer geen makkelijke tijd is. Tijd voor de Parade-ondernemers om uit een ander vaatje te tappen. Speciaal voor de kerstdagen en in het kader van ‘shop lokaal’ hebben elf ondernemers in de Parade en omgeving, samen een unieke cadeaubox in het leven geroepen. De Parade Celebration Box is vanaf nu verkrijgbaar op www.parade-nootdorp.nl.

Feestelijke box
Een, zelf samen te stellen, feestelijke box met cadeaubonnen van 15 euro. Zoveel je wilt en van de ondernemers van jouw voorkeur. Voor 15 euro heb je dus al een bijzonder leuk cadeau voor de feestdagen of voor jezelf. Of als kerstpakket voor het bedrijf en de medewerkers! En goede bijkomstigheid: Je support ook nog de ondernemers enorm. Ga bijvoorbeeld voor de delicatessen van Het Hof van Heden, een moment voor jezelf bij Sandra’s haircare of gun jezelf een heerlijke kop koffie met taart bij SISTA’s en een moment van rust bij DAYBYDEE.

Het aanbod is gevarieerd (zie deelnemende ondernemers) zodat er voor een iedereen iets bij zit. De box wordt feestelijk door ons zelf verpakt en je ontvangt een kleine attentie van ons als dank voor jouw deelname.

Hoe gaat het in zijn werk?
- Selecteer jouw favoriete ondernemer.
- Kies het aantal kadobonnen per ondernemer. Alle bonnen hebben een vast bedrag van 15 euro. M.u.v. de Jumbo van 10 euro.
- Let op: wil je meerdere bonnen van meerdere ondernemers? Dan selecteer je eerst ondernemer 1 en voeg deze toe aan de winkelwagen. Je kunt daarna de aantallen bonnen selecteren. Voor ondernemer 2, herhaal je deze stappen. En zo verder.
- Bestel & Betaal, je rekent dus direct af via de website.
- Je ontvangt een orderbevestiging in je mail. Die neem je ook mee bij het ophalen van de box. Op 17 december en 18 december kunnen de boxen worden opgehaald in de Parade. Bij bestellingen vanuit bedrijven maken we een op maat afspraak.

Ondernemers
De volgende ondernemers doen mee: Lunchcafé Sista’s; DAYBYDEE; Marian de Visser; LUCKY MO; Hof van Heden; Sport 2000; VIS.Nootdorp; Sandra’s Haircare; Multivlaai; Chocolaterie de Lelie en de Jumbo.Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant