Foto: Amy van Leiden Fotografie
Foto: Amy van Leiden Fotografie

PostcodeStraatprijs gevallen in Koningshof

Actueel 18.633 keer gelezen

Pijnacker - Goed nieuws voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2641 TT (straat: Nederrijn) in Pijnacker. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. 

Ellen wint 50.000 euro en reageert blij: “Wat komt dit goed uit! We zitten in een verbouwing en wonen tijdelijk op zolder met de kinderen. Met dit geld kunnen we nieuwe meubels kopen en dat maakt het huis echt af!” Alaine speelt mee met drie loten en wint 75.000 euro. Haar reactie op het winnen van deze prijs: “Prachtig, wat een bedrag! Ik wil graag het huis een beetje opknappen en ga het daarvoor gebruiken.” Wilma is de gelukkige winnaar van 25.000 euro en een splinternieuwe auto. Ze reageert verrast: “Geweldig dat ik dit heb gewonnen! Een deel van het geld gaat in de pensioenpot en ik koop wat nieuwe spullen voor in huis.

De volgende bedragen zijn gewonnen: 75.000 euro (1 winnaar), 50.000 euro (2 winnaars)  en 25.000 euro (5 winnaars).

De winnaars kwamen zondag naar de Johan Cruijff Arena voor de Toppers in Concert en werden ter plaatse door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast met de cheques.


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant