Gezellig met elkaar genieten van een overheerlijke high tea bij Grand Café 1837.
Gezellig met elkaar genieten van een overheerlijke high tea bij Grand Café 1837.

Zonnebloemgasten genieten van high tea Grand Café 1837

Actueel 974 keer gelezen

De Zonnebloem Nootdorp high tea bij Grand Café 1837 in Nootdorp was weer pure luxe. Door de gasten werd genoten van diverse soorten thee, een soepje, kleine luxe broodjes en hartige en heerlijke zoete gerechten, om tenslotte te eindigen met advocaat met slagroom. 

Net als vorig jaar is besloten om de high tea te laten plaatsvinden op twee middagen in Grand Café 1837, gevestigd in een driehonderd jaar oude boerderij. Een prachtig rijksmonument in het hart van Nootdorp. Natuurlijk was de high tea meer dan heerlijk, maar wat ook door de gasten zeer gewaardeerd wordt, is het in een gemoedelijke sfeer ontmoeten van gelijkgestemde bekenden en nieuwe plaatsgenoten. 

RaboClubsupport
De vrijwilligers van de Zonnebloem Nootdorp zetten zich in voor circa negentig gasten met een lichamelijke beperking. Als u lid van de Rabobank bent, kunt u tot 27 september uw stem uitbrengen op RaboClubsupport. De Zonnebloemgasten en vrijwilligers in Nootdorp hopen op uw stem. Er waren weer vele positieve reacties van de gasten tijdens en na afloop van de high tea. Hieruit blijkt dat het erg op prijs gesteld wordt dat er door de Zonnebloem Nootdorp activiteiten worden georganiseerd. Voor nadere informatie kunt u bellen naar de secretaris Emmy Remmerswaal 015 – 222 0247.

Uit de krant

Uit de krant