Ellen: de tweede van links.
Ellen: de tweede van links.

Pijnackerse bodybuildster in Europese top

Actueel 4.206 keer gelezen

Pijnacker - Op 7 mei stond Ellen Breemans op het Spaanse bodybuilding podium in Santa Susanna, tussen Europese nationale kampioenen. Haar ambitieuze doel was een Top 6 plaatsing en dit doel heeft ze met vlag en wimpel behaald: Ellen overtrof haar eigen verwachtingen en werd zelfs vierde. 

Waar ze vorig jaar nog ruim buiten de top 10 viel, kwam ze dit jaar sterker en vastberadener dan ooit terug om als (vrijwel enige) naturel atleet een Top 6 plek te behalen. In de bodybuilding sport wordt – net zoals in alle topsporten – vaak en veel gegrepen naar AAS (androgene anabole steroïden). Ellen is altijd naturel gebleven en het is haar missie om te laten zien hoe je je lichaam kunt ontwikkelen zonder dergelijke hulpmiddelen. Met succes! 

Na eerder in april Nederlands Overall Bodyfitness Kampioen te zijn geworden, is deze vierde plek in de Europese top een fantastische afronding van het eerste seizoen van dit jaar. Mogelijk strijdt Ellen in september nogmaals in Sevilla voor een Top 3 positie, nu ze twee weken terug nagenoeg dezelfde score behaalde als de Top 3 van Santa Susanna. Nu gaat ze eerst weer gefocust aan het werk bij Fuel Personal Training om haar eigen cliënten in topvorm te krijgen.

Uit de krant