Afbeelding

Rustige jaarwisseling in Pijnacker-Nootdorp

Actueel 4.417 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De jaarwisseling in Pijnacker-Nootdorp is rustig verlopen. Er werd dit jaar wel veel meer zwaar vuurwerk afgestoken dan normaal.

Sterker nog: van een vuurwerkverbod leek rond middernacht eigenlijk geen sprake: er ging heel wat siervuurwerk de lucht in! Zware klappers klonken nog tot diep in de nacht. Over eventuele schade aan straatmeubilair is nog niets bekend gemaakt. 

Oud en nieuw werd vooral in de huiselijke kring gevierd, vaak bescheiden en klein, maar niet minder gezellig. In enkele straten werd het nieuwe jaar ingeluid bij een warme vuurton. Er deden zich naast een klein containerbrandje (voor zover nu bekend) verder geen noemenswaardige incidenten voor.

Renee, Laura en Beau vierden oud en nieuw onder de boom op het Raadhuisplein.

Lansingerland
In Lansingerland was het minder rustig. Op twee plaatsen werd een wagen van cameratoezicht gesloopt door een groep van zo’n 25 gemaskerde jongeren. Op de Noordeindseweg ging het vannacht gruwelijk mis toen vuurwerk ontplofte in de buurt van een persoon. Het slachtoffer raakte levensgevaarlijk gewond aan zijn voet.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant