Logo telstar-online.nl
<p>Als vierjarig meisje droomde Tess Adriani al van een carri&egrave;re als danseres.&nbsp;</p>

Als vierjarig meisje droomde Tess Adriani al van een carrière als danseres. 

Crowdfunding

Tess Adriani wil haar dansdroom werkelijkheid laten worden

  •   keer gelezen   Actueel

Tess Adriani is 19 jaar oud en op dit moment hard bezig om haar dromen werkelijkheid te laten worden. Ze wil heel graag een mooie danscarrière, maar dat kost best veel geld. Ze doet haar verhaal in de Telstar/Eendracht en hoopt dat dorpsgenoten haar willen steunen.

“De afgelopen periode heb ik audities gedaan voor verschillende scholen. Waaronder mijn droomschool Rambert school, Conservatoire for Dance and Drama in Londen. Tot mijn grote trots heb ik te horen gekregen dat ik ben aangenomen”, vertelt ze.

Als vierjarig meisje droomde ze al van een carrière als danseres. “Deze droom heb ik tot heden nog steeds. Op mijn vijftiende is mijn talent echt opgevallen bij danscoaches. Zij besloten mij verder te helpen. Sinds dat moment ben ik elke dag te vinden in de dansstudio.”

“Momenteel volg ik een MBO-dansopleiding op het Nova College Dans, die ik eind juni afrond. Daarnaast volg ik Personal Training, coaching en volg ik de vooropleiding bij Creating Art Productions in Pijnacker. Deze scholen hebben mij geholpen de audities voor Rambert te kunnen behalen. Ik geloof dat de Rambert School voor mij de beste stap is om te maken.
Als danseres is je toekomst namelijk onzeker, maar omdat Rambert een kleine school is met veel connecties en erg weinig mensen per jaar over de hele wereld worden aangenomen, is de kans voor mij richting het werkveld toe véél groter.”

De kosten voor Rambert zijn door de Brexit aanzienlijk toegenomen én het leven in Londen is daarbij ook erg duur. Één schooljaar kost 21.300 euro per jaar. “Door mijn discipline en motivatie heb ik al veel geld zelf bij elkaar weten te sparen. Echter kom ik nog een flink bedrag te kort: 15.000 euro. Dit geld zal geïnvesteerd worden in het eerste schooljaar. Met de directrice is afgesproken dat na afronding van het eerste schooljaar, ik een certificaat ontvang van Rambert School. Hiermee kan ik aantonen dat ik één jaar heb gestudeerd aan de school. Mijn streven is om de hele opleiding van vier jaar af te ronden in Londen. Dit wil ik gaan doen door naast mijn studie veel te werken in Londen.”

Vóór 1 juni moet Tess Adriani (financieel gezien) laten weten of ze kan komen. “Mijn doelstelling is om minimaal 50% (van 15.000 euro) voor die tijd op te hebben gehaald”, zegt ze. Dorpsgenoten kunnen haar op weg helpen. Al is het maar met één euro. “Ik vind het moeilijk om op deze manier geld te vragen, maar tegelijkertijd geloof ik ook dat als je een droom hebt en daar heel hard voor werkt, je die droom kan behalen. Een financiële kwestie mag dan zeker nooit in de weg staan”, besluit ze.

Om de mensen te bedanken voor hun donatie, heeft Tess Adriani een tegenprestatie bedacht: voor elke 1000 euro die binnenkomt, post ze een dansfilmpje van +/- 30 seconde. (Deze wordt gedeeld via een link op gofundme.com).

Meer berichten