Foto: Spa Media
Foto: Spa Media

Ernstig ongeluk scooterrijder op Katwijkerlaan

ma 16 nov 2020, 14:20 Actueel 8.424 keer gelezen

Pijnacker - Op maandagmiddag 16 november zijn een heleboel hulpdiensten opgeroepen voor een melding op de Katwijkerlaan in Pijnacker.

“De hulpdiensten waaronder ook de leden van het Mobiel Medisch Team (MMT) van Rotterdam-Airport zijn met spoed ter plaatste gekomen. Eenmaal ter plaatse troffen zijn een man op de grond aan die met zijn scooter hard ten val was gekomen en niet aanspreekbaar was. Volgens getuigen zou hij ook nog een muurtje of een vuilcontainer hebben geraakt en nog enkele meter door gereden of gegleden zijn, maar dit is niet bevestigd”, vertelt persfotograaf Olav Spa. 

“Het personeel van de ambulance en de MMT-leden die dichtbij op een weiland geland waren hebben het slachtoffer ondertussen gestabiliseerd. Het slachtoffer is na stabilisatie, maar buiten bewustzijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het voltallige team van de traumahelikopter is weer retour Rotterdam-Airport gegaan”, aldus Olav.

Het fietspad is tijdens de inzet afgesloten geweest, overige verkeer werd via één rijbaan om het incident heen geleid. Er is kort een lid van team Verkeer ter plaatse geweest die een kort onderzoek heeft gedaan, maar wat er dus precies is gebeurd is (nog) niet duidelijk.

Uit de krant