Vacature doktersassistente in Pijnacker | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

Vacature doktersassistente in Pijnacker

  •   keer gelezen   Actueel

Voor onze huisartsenpraktijk zoeken we per 1 december a.s. een

(bijna) Gediplomeerd Doktersassistente

Wij zijn op zoek naar een ervaren doktersassistente voor 16-20 uur per week.

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan als doktersassistente? Beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Spreekt het werken in een hecht team jou aan? Dan is huisartsenpraktijk Acacialaan misschien wel op zoek naar jou!

Waar?
Huisartsenpraktijk Acacialaan is gevestigd in het Gezondheidscentrum Pijnacker. Ons team bestaat uit twee huisartsen, en zes assistentes en praktijkondersteuners, en is gevestigd in een modern multidisciplinair Gezondheidscentrum aan de Acacialaan 2 in Pijnacker.

Waarom bij ons?
Leuke collega’s, een hecht team, een ongedwongen werksfeer in een omgeving waarin nieuwe dingen oppakken of ontwikkelen aangemoedigd wordt.

Gestelde eisen
Een afgeronde opleiding doktersassistente of een daaraan gelijkwaardige opleiding.

Tot Jouw werkzaamheden behoren o.a.:

- Baliewerkzaamheden (patiënten ontvangen en aanmelden, afspraken maken met huisartsen & POH’s, aannemen van de telefoon)
- Triageren en rapporteren.
- Het zelfstandig uitvoeren van medisch technische handelingen (o.a. bloeddrukmetingen, oren uitspuiten, wratten aanstippen, wondverzorging, maken van ECG’s en aansluiten en afkoppelen van 24-uurs bloeddrukmeter, CRP meting, etc.)
- Handhaving kwaliteitsprocessen aan de hand van onze protocollen en certificeringsnormen.

Wat breng jij mee?
Een klantvriendelijke en patiëntgerichte werkhouding. Je bent flexibel, zelfstandig en stressbestendig. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel voor de kwaliteit van de huisartsenzorg in ons gezondheidscentrum. Ervaring met Mira is een pré.

Wat bieden wij?
Een salariëring volgens functiegroep 4 van de CAO-Huisartsenzorg, maximaal € 2.908,00 bruto per maand bij een 100 % aanstelling (38 uur). Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-Huisartsenzorg waaronder een eindejaarsuitkering. Een dienstverband van één jaar, welke bij goed functioneren wordt omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan je sollicitatie/motivatie met CV (+pasfoto) voor 15 oktober naar epla.timmermans@wxs.nl. Heb je nog vragen dan kun je op werkdagen na 17.00 bellen met Ed Timmermans, huisarts op 06-50527221.

Meer berichten