Wooning reikt vier Jan Janssen-wielrenfietsen uit
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
Pierre Janssen geeft gelijk korte cursus hoe er mee om te gaan.
Pierre Janssen geeft gelijk korte cursus hoe er mee om te gaan.

Wooning reikt vier Jan Janssen-wielrenfietsen uit

  •   622 keer gelezen   Actueel

Deze druilerige vrijdagavond kreeg voor vier klanten van WOONING Keukens en Badkamers een heel zonnige afloop. Uit handen van niemand minder dan Pierre Janssen, zoon van Tourwinnaar Jan Janssen, mochten zij ieder een heel exclusieve wielrenfiets van het merk Jan Janssen ontvangen.

Niet alleen exclusief omdat ze allemaal op voorhand al waren afgesteld op de mensen die hem zouden gaan krijgen, maar bovenal omdat er maar acht van dit type, korenblauwe, racefiets gemaakt zijn. "Jullie wonen niet zo heel ver van elkaar vandaan, dus jullie moeten elkaar wel groeten als je elkaar tegenkomt", grapte Pierre die direct zag dat dat lastig werd. Er zat geen bel op de fietsen. "Dan stuur ik die nog na, een echte Jan-Janssenbel mag natuurlijk niet ontbreken."

Wielerzesdaagse
Danny dos Santos van WOONING staat tevreden handenwrijvend toe te kijken hoe Pierre uitleg geeft over de fietsen: "Het is zo ontzettend leuk om te doen deze actie, we doen dat nu voor de eerste keer, maar wat een plezier hebben we hier aan gehad. Natuurlijk hebben we een connectie met de wielersport. We zijn hoofdsponsor van de Wielerzesdaagse in Ahoy, ook in 2020 weer, dus zo is de gedachte opgekomen onze klanten een prachtig cadeau te geven, nog extra bovenop de entreekaartjes die ze al gewonnen hadden."

Goed ontspannen
Alle winnaars hadden een aankoop gedaan bij WOONING, de één een nieuwe badkamer, de ander een nieuwe keuken, maar het kwam ook voor dat er zowel een keuken als badkamer gekocht was. Zoals bij Dave en Aila, die hebben een grootscheepse verbouwing achter de rug van een bestaande woning waarin ze werkelijk alles omgegooid hebben. Daar waar de keuken was is nu de woonkamer en vice versa. Zeker geen standaard verbouwing, mede dankzij de materialen van WOONING. Nu is het tijd om te gaan fietsen, al zal Dave op zijn eigen mountainbike moeten, want Aila heeft haar zinnen al op het vederlichte exemplaar gelegd die ze met één vinger op kan tillen.

Fietsen en racen
De heer Van Beukering is helemaal in zijn nopjes, want hij woont in Scheveningen en zijn vriendin in Woubrugge. De twee waren toch al van plan veel naar elkaar toe te fietsen en dat is nu een peulenschil geworden met dit racemonster. Peter Fortuin mocht de fiets ophalen voor zijn verhinderde vriend Patrick van der Spek. Een beetje jaloers is hij wel op de nieuwe fiets van zijn vriend met wie hij al veelvuldig tochten maakt samen op de wielrenfiets. Of hij Patrick gaat overhalen om mee te doen aan een Iron Man race valt nog te bezien.

Uitleg voor Newby
Echte 'Newby' op de racefiets, zoals Pierre dat noemt als iemand nog nooit op een racefiets heeft gereden, is Klaas Wehling. Hij woont in Monster en pakt elke dag de elektrische fiets naar zijn werk in Den Haag. "Dat leek mij een prima vervanging van de auto en het openbaar vervoer. Op de racefiets zal ik niet zo snel naar mijn werk gaan, maar in de omgeving waar ik woon ga ik het zeker proberen." Pierre nam rustig de tijd om alles uit te leggen, aan Klaas, maar ook de andere winnaars luisterden aandachtig. Natuurlijk werd er ook geproost op deze mooie prijs, uitgereikt door WOONING en kon er lekker lang nagepraat worden met iedereen.

Wooning
Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. "We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen", zo laat men aan Telstar/Eendracht weten. Kijk ook op: wooning.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>