Afbeelding

Winkelend Pijnacker aan het Woord

Zakelijk 2.360 keer gelezen

In de rubriek ‘Winkelend Pijnacker aan het Woord’ spreken we deze keer met Donna, haar zoontje Tijmen en dochtertje Jikke.

Donna komt meestal één of twee keer per week naar Pijnacker Centrum voor kleine boodschappen en andere spulletjes. Ze bestelt meestal haar boodschappen online en gaat dan nog een keer per week naar de slager en kaasboer in het centrum.

De favoriete winkel van de kinderen is Intertoys, maar ze vinden het ook leuk om langs de slager en de kaasboer te gaan omdat ze daar vaak iets lekkers krijgen. Donna gaat vooral graag naar de slager en zou daar speciaal voor naar het dorp komen. Voor uitgebreid winkelen gaat ze liever naar grotere steden.

Vandaag moest het drietal pakketjes wegbrengen en wat boodschappen doen die ze vergeten waren bij Albert Heijn. Maar ze verlaten de winkel niet zonder een lekker broodje. Op zaterdag hebben ze een vaste route die ze doorlopen in Pijnacker Centrum: eerst naar de bakker, dan naar de slager en daarna naar de kaasboer.

Tot slot vragen we Donna om Pijnacker Centrum in een paar woorden te omschrijven. Donna beschrijft Pijnacker Centrum als handig voor dagelijkse dingen en boodschappen.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant