Geers maakt ook prachtige terrasoverkappingen.
Geers maakt ook prachtige terrasoverkappingen.

Geers Zonwering: al ruim 25 jaar een begrip in de héle regio

Zakelijk 1.052 keer gelezen

In 1997 opende Geers Zonwering haar deuren, opgericht door de moeder en oom van Alex van Noppen, een familiebedrijf dus met een passie voor zonwering. De reis begon in Voorburg, maar de afgelopen jaren heeft Geers Zonwering een prominente plek verworven in Nootdorp.

Met de tijd is de markt flink veranderd, vooral in ons gebied waar zon en wind samenkomen. “De laatste jaren zien we een opvallende trend in de vraag naar raamzonwering, screens en rolluiken. Klanten willen niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen de wind”, zegt Alex.

“Een van de meest gewilde producten blijft de authentieke markies, die huizen in de regio een tijdloze uitstraling geeft. Bij Geers Zonwering worden alle producten op maat gemaakt, in samenwerking met gerenommeerde fabrikanten. Dit garandeert kwaliteit en vakmanschap, een zekerheid die wij als bedrijf hoog in het vaandel hebben staan”, weet hij.

“Onze kracht zit in het persoonlijke contact en het begrijpen van de wensen van de klant,” vindt Alex. “We hebben gemerkt dat na de coronaperiode klanten nog steeds op afspraak langskomen, maar dat mag best weer wat losser hoor. Daarom hebben we besloten om onze showroom op doordeweekse dagen van 12:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 11:00 tot 15:00 uur te openen, ook voor mensen die toevalligerwijs even langslopen. Kom gerust langs om inspiratie op te doen.”


Een van de gewilde producten blijft de authentieke markies.

Het assortiment bij Geers Zonwering is divers, met raamzonwering, screens en rolluiken als meest gevraagde producten. Alex adviseert: “We kijken naar wat de klant nodig heeft en bieden op maat gemaakte oplossingen. Of het nu gaat om screens of rolluiken, wij staan klaar om het beste advies te geven.”

Naast zonwering specialiseert Geers zich ook in terrasoverkappingen. “Wil je meer uit je terras en tuin halen? We hebben een breed scala aan opties om aan verschillende behoeften te voldoen.”

Geers Zonwering hecht waarde aan lokale samenwerkingen en betrokkenheid. “Als lokale ondernemers begrijpen wij de kracht van een sterk netwerk. Wij werken nauw samen met andere bedrijven in de regio, wat niet alleen goed is voor ons, maar ook voor onze klanten.”

Met de lente voor de deur adviseert Alex om nu al met zonwering aan de slag te gaan. “Onze levertijd en planning liggen redelijk op orde, dus we kunnen binnen 8 tot 9 weken leveren. Voor inmeetafspraken op locatie of een bezoek aan onze showroom, loop gerust binnen. Wij staan klaar om te helpen bij het realiseren van jouw wensen op het gebied van zonwering.”

Geers Zonwering, een lokale onderneming met oog voor kwaliteit en service, blijft een betrouwbare partner voor alle zonweringbehoeften in de regio Pijnacker-Nootdorp.

Geers Zonwering
Laan van Ambacht 6
2631 RJ Nootdorp
info@geerszonwering.nl
(015) 310 18 47

Kijk op: geerszonwering.nl

Bel of mail gerust voor een afspraak om de showroom te bezichtigen, maar zonder afspraak bent u uiteraard ook van harte welkom.


Vijf kernwaarden

Wat begon als een klein bedrijf gericht op zonwering, garagedeuren en klein onderhoud is uitgegroeid tot een allround specialist op het gebied van zonwering, raamdecoratie, terrasoverkappingen en meer.

Door de jaren heen is er een duidelijke bedrijfscultuur ontstaan dat zich uit in vijf kernwaarden: open en eerlijk advies; leveren van kwaliteit; volledig ontzorgen; ervaring en duurzaam.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant