Afbeelding

Jongerius Bakker opent nieuw filiaal in hartje Pijnacker Centrum

Zakelijk 5.958 keer gelezen

Jongerius Bakker breidt uit. Naast tien succesvolle filialen in Zoetermeer en een in Bleiswijk wordt vanaf december ook een filiaal in Pijnacker geopend. De nieuwe dorpsbakker heeft de warme uitstraling van een huiskamer waarin alle smakelijke producten van Jongerius Bakker overzichtelijk gepresenteerd zijn. Klaar om kennis te maken met het nieuwe publiek. “We kijken er naar uit om u te ontmoeten.”

Jongerius Bakker groeit nog steeds. Daarom was men op zoek naar uitbreiding met een nieuw filiaal. Maar dan wel dichtbij de bakkerij op de Industrieweg om de versheid van de producten te kunnen garanderen. “Van klanten maar ook van relaties in en rond Pijnacker kregen we weleens de vraag of we daar geen winkel konden openen”, vertelt Daphne Jongerius. “We keken in meerdere plaatsen om ons heen, en vonden een leuk pand dat ons geschikt leek op een leuke locatie in winkelcentrum Ackershof. Na zes weken intensief verbouwen openden we daar maandag 4 december de deuren.”

De winkel bevindt zich net buiten de overdekte passage bij de DIRK. Het filiaal is ingericht met de warme uitstraling van een huiskamer. “We hebben verschillende materialen en warme kleuren toegepast in de inrichting die is gerealiseerd door onze vaste interieurbouwers. Naast de toonbank zijn de vier ramen omgebouwd tot zelfbedieningsmeubels voor koeken en cakes.” In het pand was in eerste instantie een zolderverdieping aanwezig. Die is verwijderd zodat de winkel veel hoger en ruimer aanvoelt. “We hebben er met elkaar echt iets prachtigs van gemaakt.” Een nieuwe vestigingsplaats heeft ook een eigen publiek. “We hebben er zin in om iedereen in dit voor ons nieuwe gebied te ontmoeten en kennis te maken.” Inmiddels is er al contact met de nieuwe buren. “We hebben leuke collega’s zoals een Bruna, Intertoys en Van Atten, kapper en de DIRK. We denken dat ons nieuwe filiaal een mooie aanvulling is op het huidige aanbod van het winkelcentrum.”

Het nieuwe team van Jongerius Bakker heeft er zin in om alle smakelijke producten bij het nieuwe publiek te introduceren. Bij besteding van 5 euro of meer ontvangt u een handig broodmesje. “We vinden het leuk om iedereen te vertellen welke producten we verkopen en we hopen dat iedereen net zo geniet van onze producten als onze klanten in Zoetermeer en Bleiswijk.” Om alle producten onder de aandacht te brengen zal Jongerius Bakker Pijnacker de komende tijd verschillende productacties houden, naast het aanbod van de gebruikelijke seizoenproducten. Al heeft Daphne er alle vertrouwen in, toch voelt ze ook een lichte spanning als een nieuwe winkel opent. “Je bent toch altijd benieuwd hoe de mensen reageren. Daarom is het ook voor ons een avontuur.”

Vacatures
Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om in het nieuwe filiaal in Pijnacker te komen werken? Neem dan contact op met Jongerius Bakker. “We kunnen altijd gemotiveerde medewerkers gebruiken”, vertelt Daphne. Denk je dat je een leuke toevoeging aan ons familiebedrijf kan zijn? Stuur dan je CV en motivatie naar: vacature@jongeriusbakker.nl, t.a.v. mevrouw D. Jongerius.


Ook adverteren op deze website en razendsnel duizenden dorpsgenoten bereiken? Neem contact op met advertentie@telstarmediacentrum.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant