Afbeelding

Theatervoorstelling en informatiemarkt op Wereld Alzheimer Dag

Zakelijk 840 keer gelezen

Op Wereld Alzheimer Dag, donderdag 21 September 2023, is er van 11.00 uur tot 17.00 uur een informatiemarkt over dementie in theater de Veste. Om 14.00 uur kunnen mantelzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden een voorstelling over het onderwerp dementie bezoeken.

De voorstelling
“Ik ben mijn moeder kwijt.” Zo begint de voorstelling, die theatermaker Madeleine Matzer maakte over haar moeder, die de ziekte van Alzheimer kreeg. Over de moeder die ze verloor, maar net zo veel, of misschien wel vooral, over de moeder die ze vond. “Je kunt me gerust een geheim vertellen” is een positief verhaal over dementie. Hierin gaat Madeleine op zoek naar antwoorden op de vele vragen rondom omgaan met dementie. Actrice Juul Vrijdag speelt zowel de rol van de moeder met dementie als die van de zoekende dochter. Zij wordt daarbij muzikaal bijgestaan door Helge Slikker.

Heeft u te maken met dementie?
Deze voorstelling is gemaakt voor theaterliefhebbers, maar in het bijzonder voor iedereen die te maken heeft met dementie. Vooral mantelzorgers en vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd om naar de voorstelling te komen.

Tijden en tickets
Op donderdag 21 september 2023 om 14.00 uur is de voorstelling te zien in theater de Veste in Delft. De kaarten kosten 4 euro en zijn vanaf 1 juli te bestellen aan de kassa van theater de Veste (dinsdag t/m zaterdag van 14.00 - 17.00 uur). Interesse? Er is een beperkt aantal kaartjes beschikbaar dus wees er snel bij. Voor reserveren ga naar https://www.theaterdeveste.nl/mijntheater/reserveer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant