Afbeelding

Vacatures bij Intertoys in Pijnacker Centrum

Zakelijk 2.511 keer gelezen

Intertoys is de speelgoedspecialist die spelen aanstekelijk maakt voor iedereen. Want spelen is het leukste wat er is. Spelen is het fundament voor een gezond en gelukkig leven en daarmee de bouwsteen voor een betere toekomst en wereld. Daarom zet Intertoys iedereen, jong & oud, aan tot spelen. Go Play! Ben jij hier ook van overtuigd en wil je ons meehelpen met deze missie? Dan zien wij jou graag als collega!

Verkoopmedewerkers (fulltime en parttime)

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken! En wie wil dat nu niet, zo tussen het allernieuwste en gaafste speelgoed van dit moment?

Als verkoopmedewerker help je onze klanten en voorzie je ze van een goed advies, daarnaast zorg je er, samen met je collega’s, ook voor dat de winkel er altijd netjes uitzie. Je rapporteert aan de Bedrijfsleider en zet de klant altijd centraal in de zoektocht naar hét perfecte cadeau. Kom jij ons team ook versterken in de functie van verkoopmedewerker?

Wij zoeken jou!
We zijn op zoek naar verkoopmedewerkers die graag samen met collega’s de beste resultaten willen leveren! Die kansen en mogelijkheden zien om het elke dag nóg beter te doen, maar ook de energie krijgen om klanten te helpen en ze blij te maken. Ben jij de speelgoedspecialist die ervoor zorgt dat onze klanten de winkel met een lach, en een goed gevulde tas vol met de allerleukste cadeaus, verlaten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat breng jij mee?
Ervaring in het speelgoed is mooi meegenomen, maar niet vereist.

Wat bieden wij?

  • Een contract voor bepaalde tijd
  • 8% vakantiegeld, pensioen (vanaf 20 jaar) en reiskostenvergoeding (bij afstand vanaf 10 km of meer)
  • Personeelskorting op (bijna) alle producten die wij verkopen
  • Goede werksfeer met leuke collega’s
  • Ons motto: Work hard, Play hard dus let’s Go Play!

Intertoys Pijnaker is onderdeel van de Van Atten Retail Groep. Hierdoor heb je dus niet alleen directe collega’s bij Intertoys Pijnacker, maar ook collega’s bij Kantoorboekhandel Van Atten Pijnacker. 

Ben je na het lezen van deze vacature geïnteresseerd of heb je nog vragen? Stuur dan je CV of vraag naar michiel@boekhandelvanatten.nl. Binnenlopen kan natuurlijk ook altijd. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant