Foto- en videobeelden: David Dilling
Foto- en videobeelden: David Dilling

Oliveo maakt pas op de plaats

Sport 1.423 keer gelezen

Zaterdag speelde Oliveo het inhaalduel tegen Nieuwerkerk. Na het eerste fluitsignaal volgde een gelijkopgaand spel tussen Oliveo en Nieuwerkerk. Oliveo kreeg via Noah Boer een grote kans, maar de keeper van Nieuwerkerk koos de juiste hoek. Hoewel Nieuwerkerk lager op de ranglijst staat dan Oliveo, streed dit team vorig jaar met dezelfde spelers tot het einde voor promotie naar de 1e klasse. Langzaam kreeg Nieuwerkerk meer grip op de wedstrijd en in de minuut resulteerde dit in de 1-0. Tot aan de rust gebeurde er niet veel spannends meer, maar het was duidelijk dat Nieuwerkerk beter in de wedstrijd zat.

Na de aftrap voor de tweede helft zocht Oliveo naar de gelijkmaker. Ondanks hun inzet was het opnieuw Nieuwerkerk dat scoorde. Via een voorzet vanaf rechts werd de marge vergroot naar 2-0. Oliveo stond klaar om te wisselen, maar Nieuwerkerk bleef scherp en hield de druk hoog. Voor de wissels konden worden doorgevoerd, leidde een slecht weggewerkte bal tot een doelpunt voor Nieuwerkerk, waardoor de score steeg naar 3-0.


Met een hele nieuwe voorhoede probeerde Oliveo nog terug te komen, maar het lukte niet. Nieuwerkerk scoorde nog twee keer, wat resulteerde in een eindstand van 5-0 voor de gastheren.

Deze wedstrijd was voor Oliveo om snel te vergeten, wat komend weekend kan, want dan is het team vrij. De volgende wedstrijd is zaterdag 24 februari om 15:00 uur thuis tegen Hilligersberg. In deze wedstrijd zal Oliveo het tij moeten keren na drie opeenvolgende nederlagen.

Meer foto’s!


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant