Afbeelding

Doe mee aan de Open monumentendag

Cultuur 564 keer gelezen

Sinds 1987 wordt ieder jaar in september de Open Monumentendag georganiseerd. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot het grootste culturele evenement van Nederland met jaarlijks rond de één miljoen bezoekers.

Ook dit jaar kunt u weer meedoen met dit evenement op zaterdag 14 en/of zondag 15  september. Bent u net zo trots op uw monument als wij op het uwe, en wilt u dat met onze inwoners delen? Meld u dan aan, u bepaalt zelf wat u wilt laten zien en op welke tijden u uw monument openstelt. Altijd leuk om een activiteit bij uw monument  te organiseren, zoals een rondleiding of een muzikale noot, maar dat is natuurlijk geen ‘must’.

Logo Open Monumentedag

Opengestelde monumenten zijn te herkennen aan een vlag met daarop het logo van Open Monumentendag. De opengestelde monumenten en het bijbehorende programma worden op de website gepubliceerd en de gemeente zorgt voor de nodige promotie. Natuurlijk mag u zelf ook reclame maken.

Aanmelden

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw monument tijdens Open Monumentendag 2024 (gedeeltelijk) openstellen voor publiek? Meld u zich voor 1 juli aan bij de cultuurcoördinator Marina Peters M.Peters@Pijnacker-Nootdorp.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant