Afbeelding

Bruna Pijnacker viert eenjarig bestaan met aanbiedingen en loterij

Algemeen 1.385 keer gelezen

Pijnacker - Jeroen Koers voelt zich al helemaal thuis in Pijnacker. Op 1 oktober 2019 staat hij precies een jaar aan het roer van de Bruna in winkelcentrum Pijnacker Centrum. Met zijn collega's Irene, Wanda, Margareth en Ester runt hij dagelijks de gezellige winkel aan het Raadhuisplein.

De ondernemer is trots op het centrum van Pijnacker. "Er gebeurt van alles! We hebben onlangs het winkelcentrum omgedoopt naar Pijnacker Centrum, mooie hanging baskets gekregen en het hele plein wordt binnenkort opgeknapt. Dat hebben we echt te danken aan de winkeliers die zich hebben ingezet. Dat mag echt weleens gezegd worden". Er is gelukkig weinig leegstand in het winkelcentrum, maar een mooie sportzaak zou welkom zijn.

Kaarten en boeken
Naast het servicepunt voor pakjes en postbenodigdheden, biedt de winkel ook een keur aan kantoorartikelen en wenskaarten. Van letterlijk levensgroot tot lieve, kleine kaartjes. De keuze is enorm. Dat geldt ook voor het aanbod van boeken, zowel voor kinderen als voor volwassenen. De laatste, actuele titels liggen altijd in de winkel en mocht je iets speciaals zoeken dan is elke titel veelal altijd binnen 24 uur leverbaar. Met het oog op de Kinderboekenweek, die start op 2 oktober, is groots ingezet met heel veel titels rondom het thema "Reis mee". Zoek je een leuk cadeau, nou die vindt je ook bij ons. "Zeker met het oog op de feestdagen, springen wij daar echt op in", zegt hij. Zo hebben we sinds kort supergrappige ploppers en mooie spulletjes uit Engeland van Wrendale. Het maakt niet uit of je iets groots of iets heel kleins koopt, alles wordt leuk voor je ingepakt.

Zelfscanpaal
We zijn steeds bezig met het optimaliseren van de werkzaamheden zodat het e.e.a. sneller en soepeler kan gaan. Uiteraard zonder dat het ten koste gaat van de service en klantvriendelijkheid. Omdat het bij de balie van PostNL op sommige momenten een drukte van belang is starten we binnenkort met een proef met de zelfscanpaal. Klanten kunnen dan de pakketten die al zijn voorzien van een retouretiket met barcode zelf scannen en hoeven ze niet in de rij te wachten.

Feestweek
Het eenjarig jubileum laat hij niet ongemerkt voorbijgaan. "Van dinsdag 1 oktober tot en met zaterdag 5 oktober hebben we leuke dagaanbiedingen. Dat kan van alles zijn, van korting op wenskaarten tot cadeauartikelen. Ook krijgt elke betalende klant een lot en maakt men kans op een mooie prijzen!"

Kinderboekenweek
Aan het einde van de jubileumweek, blijft het feest. Bruna Pijnacker ontvangt zaterdag 5 oktober tussen 13.00 en 15.00 uur namelijk de in Pijnacker wonende schrijver en illustrator Aron Dijkstra in de winkel. Hij zal voorlezen uit zijn boeken, illustraties maken en zijn boeken signeren. Kinderen en ouders zijn van harte welkom!

Bruna Pijnacker
Ackershof 30
Telefoon: 015-3614202

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant