Afbeelding
ELGERSMA MEDIA

De Vrij zoekt personeel

Algemeen 1.282 keer gelezen

P. de Vrij Moerkapelle B.V. is van oudsher een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de be- en verwerking, de op- en overslag en de distributie van grondstoffen voor levensmiddelen zoals (bakkerij)zaden, granen, peulvruchten, rijst, kruiden en specerijen.

Ons bedrijf is niet actief in de aan- en verkoop van deze producten; we zijn dus volledig dienstverlenend voor onze veelal internationaal georiënteerde klanten. De core business is het schonen van product (dus ontdoen van product vreemde stoffen) waarbij logistieke dienstverlening een gerelateerde dienst is.   In totaal heeft ons bedrijf een vijftal vestigingen verspreid over Nederland,  te weten Moerkapelle, Waddinxveen, Nederasselt, Nijkerk en Middenmeer.

Om verdere groei van de business te kunnen faciliteren zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers,   dit voor de vestiging Moerkapelle. Ben jij die gedreven persoon met een logistieke mindset die samen met ons team het verschil wil maken, reageer dan snel op één van de volgende vacatures;

Uit de krant

Uit de krant