Logo telstar-online.nl

Open Huis Dijkgraaf Parket Vision in Delfgauw

  •   keer gelezen

Delfgauw - Meer dan 10 jaar werkten parketeurs John Leijte en René Dijkgraaf als zelfstandigen zonder personeel. Tijd om van twee administraties één te maken en de samen te gaan werken vanuit een spiksplinternieuwe locatie op het nieuwe bedrijventerrein in Delfgauw, aan de Verlengde Spiegelmakerstraat. De naam van het bedrijf, Dijkgraaf Parket Vision.

"We denken hetzelfde over vloeren en ons ambachtelijke vak. We hebben ruimte voor onze gereedschappen, voorraad en een mooie showroom. Dat willen we op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober van 10.00-17.00 uur aan alle omwonenden en onze klanten laten zien", zo vertellen de heren die uitleggen wat er allemaal mogelijk is bij Dijkgraaf Parket Vision op het gebied van het leggen van vloeren, het onderhouden of het renoveren van vloeren.

Alles zelf doen
John en René doen alles zelf, vanaf het inmeten, het aankopen van materialen, het binnenleggen van het materiaal tot het zetten van de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i: "Ja, het is echt zo dat wij pas de deur dichtrekken als de klant echt tevreden is. En dat onthouden mensen. We zien nu klanten terugkomen waar we vroeger de vloer gerenoveerd of onderhouden hebben, die komen nu voor een nieuwe vloer ook weer bij ons.

Alle soorten
Mensen kunnen voor alle soorten vloeren bij ons terecht, van multiplanken vloeren tot traditioneel parket, maar ook laminaat of moderne PVC-vloeren zitten in ons assortiment. Je ziet ook veel combinaties, beneden een hoogwaardige houten vloer en boven in de slaapkamers ander materiaal. Alles kan", zo vertelt René die samen met John ook veel onderhouds- en renovatiewerkzaamheden verricht aan vloeren.

Kennismaken en koffie
Want goed onderhoud is belangrijk. Of het nu gaat om het, stofvrij, opschuren van een vloer, een nieuwe afwerkinglaag aanbrengen of reparaties uitvoeren, deze twee ambachtelijke vakmannen weten waar ze mee bezig zijn. En dat mag doorverteld worden. Dat doen hun klanten graag. Zelf weten wie de heren van Dijkgraaf Parket Vision zijn? Kom 5 of 6 oktober kennismaken en kom alles te weten over vloeren. De mogelijkheden zijn legio.

Verlengde Spiegelmakerstraat 23
2645LZ Delfgauw
Tel. 015-2033564
Mob. 06 - 5260 6158 of 06 - 5158 8270

info@dijkgraafparketvision.nl
www.dijkgraafparketvision.nl

Meer berichten