Amarins Komduur, Wineke 't Hart en Carla van Viegen.
Amarins Komduur, Wineke 't Hart en Carla van Viegen.

Maatschappelijke dialoog dierenwelzijn op Dierendag

Actueel 1.348 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De gemeenteraadsfracties van de Partij voor de Arbeid, GroenLinks en Partij voor de Dieren houden op Dierendag, 4 oktober 2017, een Maatschappelijke Dialoog over dierenwelzijn in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Als u zich betrokken voelt bij het dierenwelzijn in onze gemeente, wordt u hiervoor van harte uitgenodigd. Mogelijk ben u ook op andere wijze, zoals vanuit (vrijwilligers)werk, betrokken bij dieren en dierenwelzijn. De genoemde partijen zijn benieuwd naar de visie van professionals en inwoners in onze gemeente op dierenwelzijn: wat gaat er goed en wat kan er beter?

In de gemeenteraad krijgt dierenwelzijn gelukkig steeds meer aandacht. Samen met u willen we inventariseren welke verbetermaatregelen op het gebied van dierenwelzijn in onze gemeente nodig zijn. Een voorwaarde hierbij is natuurlijk wel dat het om maatregelen gaat die vallen binnen de bevoegdheid van de gemeente.

De voorstellen en ideeën die in de Maatschappelijke Dialoog naar voren komen kunnen een inspiratiebron zijn voor de verkiezingsprogramma's en standpunten van alle partijen die mee doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Wij willen ons er voor inzetten dat aangedragen ideeën zoveel mogelijk worden meegenomen in de nieuwe raadsperiode, om zo het dierenwelzijn in Pijnacker-Nootdorp te verbeteren.

Datum en tijdstip: Woensdag 4 oktober 2017, inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.
Locatie: Bibliotheek Pijnacker, Julianalaan 47
U kunt zich aanmelden via: c.vanviegen@partijvoordedieren.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant