Foto: Telstar
Foto: Telstar

Jongerenwerk ingezet om ruzie te sussen

Actueel 4.370 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Het lokale jeugd- en jongerenwerk is in opperste staat van paraatheid gebracht om een uit de hand gelopen conflict tussen een twintigtal jongeren uit Pijnacker en Lansingerland te sussen.

"Zondag was het ook al mis", zegt een politiewoordvoerster van Politie Eenheid Den Haag. Ze bevestigt dat het maandagmiddag wederom uit de hand is gelopen. "Een jongen raakte bij het station gewond tijdens een ruzie en heeft zijn sleutelbeen gebroken", zo weet ze. Ze sluit niet uit dat er meer mensen gewond zijn geraakt. "Er wordt vandaag drie keer aangifte gedaan." Volgens onofficiële berichten heeft bij een eerdere vechtpartij een jongen al een gebroken kaak opgelopen en kwam een ander thuis met een zware hersenschudding en gekneusde ribben.

Instagram
"Het conflict zou mogelijk zijn ontstaan op Social Media, maar dat zijn vooralsnog geruchten", zegt ze. Het zou gaan om de foto-app Instagram. "De politie onderzoekt de vechtpartijen en het jongerenwerk gaat met de groep het gesprek aan." Er is nog niemand aangehouden. Een familielid van een van de slachtoffers meldt aan Telstar Online dat een aantal jongeren gewapend was met een mes.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant