Een leuk fotomomentje voor de lokale krant Telstar/Eendracht.
Een leuk fotomomentje voor de lokale krant Telstar/Eendracht.

Opa’s en oma’s bezoeken de Ackerweide

Actueel 1.263 keer gelezen

Pijnacker - Er was een gezellige drukte bij Octantschool Ackerweide op vrijdag 17 maart. De opa’s en oma’s werden door de kinderen rondgeleid door de school. 

Ze hebben gezien hoe hun kleinkinderen les krijgen, en ze hebben natuurlijk ook meegedaan met allerlei leerspelletjes. Geweldig om de kinderen trots te horen vertellen over wat er allemaal te doen is op school. Er was die dag ook een fotohoek, waar ze samen op de gevoelige plaat werden vastgelegd. Een leuk aandenken aan dit bezoek. Na een uurtje hebben de kinderen hun opa’s en oma’s weer afgezet in het theater. Daar kregen ze een heerlijke pannenkoek, 17 maart is immers ook Nationale Pannenkoekendag. 

“Onze fantastische ouders hadden een enorme stapel gebakken. Natuurlijk hebben de leerlingen eerder ook gesmuld van deze lekkernij. Terwijl de ouderen genoten van een muzikaal optreden door Linda en Tjapko, hebben de kinderen nagepraat in hun klas – het was een superleuke ochtend, daar was iedereen het over eens”, aldus de enthousiaste organisatie van de Opa’s en oma’s-dag op de Ackerweide.

Uit de krant