Afbeelding

Ondernemer in Beeld: Jeroen van Bruna Pijnacker

Actueel 1.371 keer gelezen

Al 14 jaar is de Bruna winkel te vinden in het centrum van Pijnacker. Sinds drie jaar is de winkel overgenomen door Jeroen Koers en dat doet hij met veel plezier. ”Het is hard werken”, vertelt hij: “Dan moet je het wel heel leuk vinden.”

“Ik ben zelf vrijwel altijd in de winkel te vinden,” gaat hij verder. “In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met bestellingen of ga ik op zoek naar iets speciaals. Ik vind het leuk om naar beurzen te gaan.” Het assortiment van Bruna Pijnacker is daardoor net even anders dan andere Bruna’s in het land. In Pijnacker is bijvoorbeeld een grote collectie van het Engelse merk Wrendale te vinden. Leuke originele cadeauartikelen, zoals drinkflessen, sokken, tasjes en kalenders.

Tevreden klant
“Mijn belangrijkste doelstelling is dat klanten blij en tevreden weg gaan,” vertelt Jeroen. “Daarom zeggen we zelden nee, maar gaan we, als iets niet op voorraad is, op zoek naar een alternatief of we kijken of we het kunnen bestellen. Een blije klant, daar word ik ook blij van. ”Een belangrijk product bij de Bruna zijn de cadeaukaarten. “Wij maken daar net even wat extra’s van. Bij ons worden ze allemaal leuk ingepakt. Of het nou een bon van €5,00 of €150,00 is, we doen dat graag. Verreweg het populairste product van dit moment is het boek van Claudia de Breij over Amalia. “Die gaat echt heel hard”, aldus Jeroen. “En sinds corona zijn legpuzzels enorm populair, vooral die van Jan van Haasteren.”

Corona
Toen we Jeroen spraken was er nog sprake van een avondlockdown, inmiddels is dit een volledige lockdown geworden. “Bij de eerste lockdown zijn we maar helemaal dicht gegaan,” vertelt hij. “Het postkantoor mocht wel open blijven, maar dat leidde regelmatig tot onduidelijkheid. Klanten wilden ook even een boek of een kaart kopen en begrepen niet dat dat niet mocht. We hebben toen de winkel maar helemaal dicht gedaan en hebben een grote verbouwing uitgevoerd. Ik had dat al langer in gedachten en dit was een mooie moment. De balie is naar het midden van de winkel verplaatst, waardoor meer openheid ontstaat. Er is ruimte gecreëerd voor het maken van pasfoto’s en de postbussen zijn nu in de winkel geplaatst. De rommel die er voorheen door de pakketten was is nu uit het zicht. Ik ben erg blij met de nieuwe inrichting. Helaas hebben we nu weer vlak voor de kerst te maken met een volledige lockdown. Gelukkig kunnen we open blijven voor het laten maken van pasfoto’s , de postbalie en klanten kunnen gebruik maken van de pinautomaat. Klanten kunnen bestellingen plaatsen via Click & Collect door producten te bestellen via onze website (www.brunapijnacker.nl) Bestellingen kunnen ook telefonisch en/of via de mail worden geplaatst.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant