Het nieuwe jaar geeft Spiering & Pluym vleugels | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl
<p>V.l.n.r. zoon Roy, vader Wim en zoon Danny Hofman.</p>

V.l.n.r. zoon Roy, vader Wim en zoon Danny Hofman.

Het nieuwe jaar geeft Spiering & Pluym vleugels

  •   keer gelezen   Actueel

Oostland – De verhuizing van Autobedrijf Spiering & Pluym – enkele jaren geleden vanuit het centrum van Pijnacker naar een fraaie zichtlocatie op bedrijventerrein Ruyven aan de N470 - heeft het bedrijf geen windeieren gelegd. Niet alleen de al jaren trouwe klanten van het bedrijf, maar ook veel nieuwe klanten weten inmiddels het fraaie pand te vinden om er met een gerust hart een auto te kopen, in te ruilen of voor onderhoud achter te laten.

Met ingang van 1 november 2020 zijn wij uitgebreid naar alle merken. Dit betekent dat Spiering & Pluym meer mogelijkheden biedt als ‘universeel’ autobedrijf waar verkoop en onderhoud van ieder merk mogelijk is. Autobedrijf Spiering & Pluym is een echt service gericht allround autobedrijf waar de klant al ruim 60 jaar centraal staat. Zo kan de klant er terecht voor aankoop van een nieuwe of een gebruikte auto, onderhoud met behoud van fabrieksgarantie aan alle merken inclusief pechhulp aan huis, autoverzekering, autoverhuur, schadeherstel, Zakelijke & Private Lease, Eigendoms Lease, Sale en Lease back.

Aankoop en onderhoud
Ook bij Spiering & Pluym – met vestigingen in Rotterdam Ommoord en Delfgauw - kan de klant nu terecht voor de aankoop en het onderhoud van elk merk auto voor privé – of zakelijk gebruik. Twee extra mogelijkheden zijn de Private Lease- en Eigendoms Lease. Eigendoms Lease is uniek en een door het bedrijf zelf ontwikkeld concept. De klant koopt de auto met daarbij extra drie of vier jaar volledige garantie en onderhoud. Vervolgens wordt de auto in maandtermijnen betaald en is de auto na de afgesproken termijnen eigendom. Ook bestaat de mogelijkheid om een garantie & onderhoudspakket apart te kopen. In beide gevallen heeft de klant geen zorgen over het onderhoud; onderhoud of garantie wordt altijd goed en tijdig geregeld door de garage. “Ons bedrijf staat er om bekend dat we een heldere manier van aanbieden hebben die tevens duidelijk wordt uitgeschreven op onze website www.pluym.nl. Daarin wordt precies omschreven wat de mogelijkheden zijn bij aanschaf van een auto en wat je er voor krijgt.”

Dezelfde gezichten
Voor de klant verandert er weinig, want gelukkig blijven dezelfde gezichten de klant welkom heten. De expertise en inzet blijft. Met zoon Danny Hofman die verantwoordelijk is voor de gang van zaken in Ommoord en zoon Roy Hofman die de vestiging in Delfgaauw onder zijn hoede neemt. Ook zij weten: “De autobranche is volop in beweging en daar bewegen wij in mee.” Het jaar 2021 wordt dus een jaar waarin Spiering & Pluym de vleugels verder kan uitslaan. Met een voorraad van 500 occasions waarvan met name hele jonge auto’s in de meerderheid zijn. Auto’s in alle merken en modellen met een mooie korting omdat ‘de kop’ eraf is in prijs en ze dus flink onder de nieuwwaarde van eigenaar mogen wisselen. Onderhoud van alle merken blijft, evenals de APK, schadeherstel, verzekeren en autoverhuur.


Meer berichten