Het enige wat mensen thuis moeten doen is de gerechten verwarmen en feestelijk serveren.
Het enige wat mensen thuis moeten doen is de gerechten verwarmen en feestelijk serveren.

De Vang verzorgt het kerstdiner bij u thuis

Algemeen 1.265 keer gelezen

Na het succes van voorgaande jaren jaar wil De Vang - eten & drinken ook dit jaar weer uw luxe kerstdiner verzorgen. Bij u thuis dus. Met verse en lokale producten.

U hoeft er bijna geen moeite voor te doen. Alles wordt bij u thuis bezorgd op Kerstavond, Eerste of Tweede kerstdag. Met de adviezen van gasten en de ervaring die zijn medewerkers hebben opgedaan is eigenaar Wouter Steenveld ervan overtuigd dat uw Kerstdiner 2017 zeker een smakelijk succes wordt. Wouter: "Het is ieder jaar zeker met de kerstdagen een pittige uitdaging thuis een mooi diner te serveren: urenlang recepten uitzoeken, boodschappen doen, alles voorbereiden, opruimen, koken, enzovoort! De Vang - eten & drinken schiet mensen graag te hulp! Wij bezorgen ook dit jaar weer een heerlijk kerstmenu bij mensen thuis. Het uitgebreide keuze-menu verpakken wij in een speciale thermoverpakking: de koelkast raakt dus niet overvol.

Instructiefilmpje
Het enige wat mensen thuis moeten doen is de gerechten verwarmen en feestelijk serveren. Het afmaken van de gerechten maken wij extra gemakkelijk door duidelijke instructie filmpjes. Er is een keuze uit 3-, 4-, of 5-gangen. Elk menu wordt geserveerd met een uitgebreid groentegarnituur. Wij verzorgen ook bijpassende wijnen en speciaalbieren. Alle informatie staat op onze site."

De Vang geeft een kerstmenu cadeau
U kunt met kerstmis iemand verrassen met een kerstmenu. De Vang - eten & drinken geeft een kerstmenu cadeau. U kent wellicht iemand in uw omgeving die er volgens u voor in aanmerking komt. Wouter Steeneveld: "Wij verzorgen met de kerst voor veel gezelschappen het kerstmenu dat bij ons kan worden besteld. Bij ons groeide daardoor wel het besef dat er helaas om welke reden dan ook mensen alleen zullen zijn met Kerst." Daarom geeft De Vang een kerstmenu weg voor iemand die alleen is deze Kerst. Wouter: "Wij roepen mensen op om iemand aan te dragen voor zo'n gratis kerstmenu. Opgeven met motivatie kan via email (info@devang.nl), facebook of gewoon met de post op Oudeweg 72, 2631 PB Nootdorp. Opgeven graag met adresgegevens en telefoonnummer. Aanmelden kan tot en met zaterdag 16 december. Op 17 december wordt de gelukkige bekend gemaakt."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant