Jacques Vonk van Bloemendaal Ruigrok en Arthur Wijtman van Service Bikes zijn hartstikke enthousiast. (Foto: Martijn Mastenbroek)
Jacques Vonk van Bloemendaal Ruigrok en Arthur Wijtman van Service Bikes zijn hartstikke enthousiast. (Foto: Martijn Mastenbroek)

Gezond en fit op de fiets met Service Bikes

Algemeen 332 keer gelezen

ADVERTENTIE - In en rondom Pijnacker-Nootdorp is de fiets het meest praktische vervoersmiddel, dat vindt Arthur Wijtman van Service Bikes. Hij wil meer dorpsgenoten op de fiets krijgen. Sinds kort is hij de eigenaar van Service Bikes, een uniek concept voor het sportieve bedrijfsleven.

Wijtman verzorgt al langer vanuit de bekende fietsenwinkel in Delft fietsen voor de gemeente Delft. "Wij verhuren fietsen aan de gemeente op full-service basis", vertelt hij. "Dat houdt in dat de gemeente de fietsen continue in gebruik heeft, maar zodra er een schademelding komt of er een probleem is met de fiets, dan rukken wij gelijk uit en gaan we de fiets repareren."

Gezonde werknemers
In de winkel in Delft studeerde een collega van Arthur af en hij vond dit concept zo aantrekkelijk en kansrijk, dat hij besloot om samen met Arthur Service Bikes te beginnen. "Het is eigenlijk heel simpel: wij verhuren fietsen aan bedrijven om personeel lekker op de fiets te krijgen. Vooral korte stukjes naar de bakker of even een poststuk wegbrengen zijn veel meer geschikt voor de fiets. Je bent sneller en het is ook nog eens veel gezonder. Elke ondernemer wil uiteindelijk gezonde werknemers die fris en fruitig op het werk verschijnen, toch?", zegt hij. Bij veel bedrijven staat veelal wel een fiets, maar als je hem nodig hebt dan begint vaak de ellende, weet Arthur: "Dan staat er weer eentje met een lekke band of een scheur in het zadel, waardoor je altijd een natte kont hebt. Ja, dan is een full-service afspraak, waarbij een fiets binnen twee dagen gerepareerd is, natuurlijk ideaal."

Het zijn heel degelijke fietsen, zo vindt ook Jacques Vonk van Bloemendaal Ruigrok. Hij heeft inmiddels een gepersonaliseerde fiets in de stalling staan aan het Oranjeplein. Alle medewerkers mogen hem pakken. "Graag zelfs", zegt hij. "Vooral medewerkers die genoodzaakt zijn om met de auto naar het werk te komen, kunnen nu voor het halen van een lunch even snel naar het dorp op en neer", vertelt hij. Niet op de laatste plaats kan de fiets helemaal in de stijl van het bedrijf worden afgeleverd. "Logo's op de zijkanten, de kleurstelling en een mooie handige mand voorop met bedrijfslogo. Dat is natuurlijk een prachtige reclame. Tijdens het fietsen zien heel veel mensen jouw naam voorbij komen", weet Arthur. Service Bikes biedt u een uniek concept: u huurt minimaal vijf fietsen voor maar 29,95 euro per fiets, per maand.

De fietsen kunnen voorzien worden met uw bedrijfslogo en zijn in diverse kleuren beschikbaar. Mail info@servicebikes.nl of kijk op servicebikes.nl. Tel: 06-54723969.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant